Milletvekili Başkan'dan teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Başkandan teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 16:42

Milletvekili Başkan'dan teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Kumluca ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

24 Haziran seçiminde MHP'den Antalya milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşekkür ziyareti için Kumluca ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve ilçe teşkilatının karışladığı Başkan ve Aksoy, partililerle sohbet etti.

İl Başkanı Mustafa Aksoy, "MHP tüm anket kuruluşlarını yanıltmış ve beklemedik bir başarıya imza atmıştır. Bunu siz ülküdaşlarımızın onurlu duruşu sayesinde başardık. Çünkü bu davanın mensupları ülkesine karşılıksız sahip çıkmaktadır" dedi.

Milletvekili Abdurrahman Başkan da cebinde dolmuş parası bile bulunmayan, ancak partiye hizmet etmek, flama asmak için yaya olarak teşkilatlara gelen dava arkadaşlarını unutmayacaklarını vurgularken, "Birilerinin 'Bu teşkilat bitti' dediği noktada yanımızda olan kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Partimizde önce onların sorunları çözülecek, onların menfaati ön planda tutulacak. Şu bir gerçek ki bugün bu davayı satıp gidenler, geçmişte partimizden en çok nemalananlardır. Teşkilatlarımızın en üst seviyelerinde görev alanlarımızdır. Partimizde kalanlarımız da hiç menfaat beklemeden devletine, milletine ve davasına sahip çıkanlarımızdır. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı hiçbir zaman göz ardı edemeyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!