Milletvekili Ağralı: “Güven Ve İstikrar AK Parti İle Kurulacak”

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Ağralı: “Güven Ve İstikrar AK Parti İle Kurulacak”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 14:26

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH AĞRALI, SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY İLE BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, 1 Kasım’daki Genel Seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Konya İl Teşkilatı İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından oluşturulan plan doğrultusunda teşkilat mensupları ve milletvekili adayları, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Selçuklu ilçesinde vatandaştan destek istedi. Bedir Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Abdullah Ağralı’nın ziyaret programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sağbili, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti gönüllüleri katıldı.
“GÜVEN VE İSTİKRAR YENİDEN AK PARTİ İKTİDARI İLE KURULACAK”
Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili ve Adayı Abdullah Ağralı, “7 Haziran Seçimleri’nin ardından ortaya çıkan istikrarsızlık ve güvensizlik ortamı, tüm milletimizi ülkemizi rahatsız etti. Ancak bugüne kadarki çalışmalarımız ve milletimizle buluşmalarımız bizlere bu havanın artık değiştiğini gösteriyor. Zira milletimiz 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara geleceğine inanıyor. İnşallah 2 Kasım sabahı ile birlikte ülkemizde istikrar ve güven yeniden AK Parti İktidarı ile kurulacak” dedi.
“VATANDAŞIMIZIN TEVECCÜHÜNDE BÜYÜK BİR ARTIŞ VAR”
Seçim çalışmalarında Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı ile birlikte esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise; “Ülke olarak yine bir seçime gidiyoruz. Çalışmalarımız boyunca edindiğimiz izlenim, vatandaşımızın AK Parti’ye olan teveccühündeki büyük artış. Özellikle başka siyasi partilere destek veren vatandaşımızın AK Parti’nin yeniden tek başına iktidarını istiyor. Sayın Başbakanımızın Konyalı oluşu ve vatandaşımızın ‘hemşehrilerimize tabii ki destek vereceğiz’ demeleri bizler için ayrıca bir mutluluk kaynağı” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!