‘Milletin cebinde bırak doları TL kalmadı’

Güncelleme Tarihi:

‘Milletin cebinde bırak doları TL kalmadı’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 22:11

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Aldıkları rüşveti bozdursalar vallahi ekonomideki kriz biter” dedi. Hemşehri dernek ve federasyonlarının, Ankara Spor Salonu’nda ortaklaşa düzenlediği “Büyük Anadolu Buluşması”nda konuşma yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Hiç kimse endişe etmesin. Mustafa Kemal ve arkadaşları nasıl Anadolu’nun, Trakya’nın bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele ettilerse ben dahil bütün arkadaşlarım, bütün Anadolu, Kuvayımilliye ruhuyla aynı mücadeleyi yeniden yapacağız. El kaldırıp indirmekle rejim değişmez. Cumhuriyet’in kuruluşu el kaldırıp indirmeyle olmadı. Her metrekaresinde bu ülkenin insanlarının acısı, kanı, gözyaşı vardır, şehitlerimiz, gazilerimiz vardır, onlar bize yaşanacak bir Türkiye bıraktılar. Biz de evlatlarımıza yaşanacak bir Türkiye bırakacağız. Söz veriyoruz.       

‘ÇİFTÇİ, SANAYİCİ HERKES PERİŞAN’ 

Eğer siz dolar bozduracak adam arıyorsanız, o ayakkabı kutularına dolar istif eden adamı bulacaksınız, ona söyleyeceksiniz. Hani telefon ediyordu ya ‘Oğlum, dolarları bozdurdun mu?’ diyor. ‘Hayır babacığım, daha az miktar kaldı’ diyor. ‘Ne kadar kaldı?’, ‘30-40 milyon avro kaldı.’ Niye ona demiyorsun da ‘Oğlum şu dolarları, avroları bozdur’ diye, dönüp millete soruyorsun? Milletin cebinde bırak avroyu, Türk Lirası kalmadı. Çiftçiye bakın, alın terinin karşılığını almıyor. Esnafa bakın, siftah yapamıyor. Sanayiciye, ihracatçıya bakın. Herkes perişan. Şimdi korkarım, ekonomik krizin faturasını da size çıkaracaklar, ‘Niye paraları bozdurmadınız’ diye. Aldıkları rüşveti bozdursalar vallahi ekonomideki kriz biter, dolar sorunu olmaz.”   

BAKMADAN GEÇME!