'Millet Bahçesi' için Atatürk Stadyumu düşünülüyor

Güncelleme Tarihi:

Millet Bahçesi için Atatürk Stadyumu düşünülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 17:14

'Millet Bahçesi' için Atatürk Stadyumu düşünülüyor

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova’daki ‘Millet Bahçesi’ projesini Atatürk Stadyumu’nun bulunduğu alanda hayata geçirmek istediklerini açıkladı.
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından Şaban Temüge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova’da 3 milletvekilinden 2'sini aldıklarını hatırlatarak, “Yalova’daki seçim başarımız üst düzeydedir. Hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimi sonuçları bizi mutlu etmiştir. Yerel seçimlerde daha başarılı sonuçlar elde ederek bütün belediyeleri alarak özellikle Yalova Belediyesi’ni alarak bir hizmet kervanı oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.
Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise seçimlerin bayram havasında geçtiğini hatırlatarak, “Yalova milletvekilliği seçimlerinde Türkiye ortalamasının 2,5 puan üstünde oy aldık. Halkımızın bize gösterdiği teveccühün ne kadar özel ve güzel olduğunun sonucu oldu” dedi.
Son olarak söz alan Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim süresinde vaat ettiği ‘Millet Bahçesi’ projesiyle ilgili kentte çalışma yürüttüklerini söyledi. Büyükgümüş, “Eğer biz Yalova turizm şehri olsun, üniversitemizle beraber bir öğrenci şehri olsun, bir spor şehri olsun istiyorsak Millet Bahçesi projesini kentimizde hayata geçirmeliyiz. Bizim Millet Bahçesinden ziyada Millet Bahçelerine ihtiyacımız var. Şimdi şehir plancısı arkadaşlarla bunu çalışıyoruz. Benim gönlümden geçen biliyorsunuz stadımız eskidi. İyi bir stat yeri tespit etmeliyiz, şehrin seçilmişleri olarak. Stadımızı oraya taşıyıp hem buradaki spor kültürümüzü yeniden canlandırmak istiyoruz. Yalovaspor’umuzu eski o şaşalı günlerine geri döndürmek hususunda motive edici bir yere yeni stat yapılması gerekiyor. Mevcut stadın olduğu yeri de iyi bir Millet Bahçesi olarak organize edeceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!