Miller karşılaşmayı teknik nakavtla kazandı

Güncelleme Tarihi:

Miller karşılaşmayı teknik nakavtla kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 13:24

ABD'nin New York şehrinde gerçekleşen boks gecesinin ana maçında ağır sıkletin yükselen yıldızı,"Koca Bebek" lakaplı Amerikalı Jarrell Miller ile Kamerunlu Fred Kassi ringe çıktı.

Haberin Devamı

135 kilo gibi ağır sıklet için bile çok yüksek kabul edilen bir kiloda ringe gelen Miller, favori olarak çıktığı karşılaşmaya yavaş bir başlagıç yaparken, Fred Kassi ise hareketli oyun planı ve isabetli kontralarıyla ilk raundun kazanan taraf oldu.

2. raunttan itibaren kontrolü eline alan Miller, sert kroşeleriyle oyuna ağırlığını koymaya başladı. 3. raunt sonunda köşesine giden Kassi, sağ elinden yaşadığı sakatlık nedeniyle maçtan çekilince Miller karşılaşmayı teknik nakavtla kazandı ve Kuzey Amerika şampiyonluk kemerini korudu.

Gecenin diğer önemli karşılaşmalarında ise; yarı orta sıklette Kazak boksör Bahtiyar Eyubov Amerikalı Karim Mayfield'ı 10 raunt sonunda zor da olsa puanla mağlup etmeyi başarırken; hafif sıklette Amerikalı Mason Menard, Özbek rakibi Bahodir Mamadjanov'u 9. rauntta nakavt ederek gecenin en dikkat çekici galibiyetine imza attı.

Haberin Devamı

Gecenin bir diğer önemli maçında ise; horoz sıklette Kuzey Amerika şampiyonu Amerikalı Antonio Nieves, Meksikalı rakibi Alejandro Santiago ile 10 rauntluk mücadele sonunda beklentilerin altında bir performansla berabere kalsa da kemerini korumayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!