Miller artık Timsah

Güncelleme Tarihi:

Miller artık Timsah
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2011 14:58

Bursaspor'un yıldız transferi Kenny Miller Bursa Atatürk Stadı'nda binlerce taraftar önünde görkemli törenle kendisini 2,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

TÖRENDEN FOTOĞRAFLAR

MILLER TURP GİBİ

Miller, "Büyük bir takıma geldim. Yeni şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dedi.

Uzun süren transfer çalışmalarını Glagow Rangers'ın golcüsü Kenny Miller'ı alarak tamamlayan yeşil beyazlılar, yıldız futbolcuya bugün imza attırdı. Bursa Atatürk Stadı'nı dolduran taraftarların önünde imzayı atan Miller, büyük bir takıma geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Burada yeni şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Rangers'ta forma giyerken Bursa'ya gol attım ve Bursa Atatürk Stadı'nın atmosferini hissettim. Şimdi daha da heyecanlıyım. Bu statta artık Bursaspor için gollerimi sıralayacağım" dedi.

Miller kendisini 2,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra topla gösteri yaptı. Taraftarın coşkusuyla daha da heyecanlanan Miller üzerindeki formayı da hediye etti. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Miller 3'lü çektirmeyi de burada öğrendi.

Haberin Devamı

İMZADAN SONRA ANTRENMAN

Bursaspor Konyaspor maçı hazırlıklarına Miller imzasının ardından Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı ekip taraftarın önünde son çalışmasını da gerçekleştirmiş oldu. Bursaspor yarın saat 16.30'da Yenişehir'den özel uçakla Konya'ya uçacak ve Rixos Otel'e geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!