Milat 4 aralık 2013

Güncelleme Tarihi:

Milat 4 aralık 2013
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 00:30

Gaziantep BŞB maçı sonrası futbolcuların yaptığı toplantı çıkışın başlangıcı oldu.Cimbom, bu tarihten sonra oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi, kupada gruplara kalındı, Şampiyonlar Ligi’nde “Yola devam” denildi, ligde de lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıraya çıkıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da işler iyi gitmiyordu. Ancak, Gaziantep BŞB ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası 4 Aralık’ta takım olarak düzenlenen yemek sonrası, sarı kırmızılılara adeta sihirli değnek değdi... Cimbom o tarihden sonra oynadığı 6 maçta, 5 galibiyet ve bir beraberlik alıp yenilgi yüzü görmedi. Tribünlerle de barış sağlandı. Ligde lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıraya yerleşildi, Şampiyonlar Ligi’nde yola devam edildi, kupada gruplara kalındı.

O TARİHTE NE KONUŞULDU?

KENDiLERiYLE YÜZLEŞTiLER

1-Futbolcular yemekte toplandı. Özeleştiri yapılırken “Takım” olmak için tohumlar atıldı. Teknik heyet ve yönetimden kimsenin katılmadığı yemekte oyuncular kendileriyle yüzleşti.

‘BiRLiKTELiK’ KARARI

2-Takım yemeklerinin yeniden organize edilmesi kararı alındı. Oyuncuların daha fazla zaman geçirmesi gerektiği görüşü ağırlık kazandı.

Haberin Devamı

ÖZELEŞTiRi YAPTILAR

3-OYUNCULAR takımda içerisindeki huzursuzluğu inkar etmedi. İletişim eksikliği yaşadıklarını söyleyerek bunu gidereceklerini belirttiler.

TAKIM HALiNDE SEViNÇ

4-SahaDA krize neden olan duran toplarla ilgili Mancini’nin düzenine uyulması kararı alındı. Gol sevinçleri hep takım halinde yaşanacaktı.

HER ŞEY G.SARAY iÇiN

5-OYUNcular birlikte daha fazla zaman geçirirlerse takım kaynaşacak, küslükler ortadan kalkacaktı. Masadan kalkılırken, G.Saray için elele verildi.

O TARİHTEN SONRA NE OLDU?

VE KRiZ, SONA ERDi

1-Arkadaşlık ve yardımlaşma üst seviyeye çıktı. G.Saray’daki kaos ortamı bitti.
Terim’in gidişi ve Mancini’nin gelişiyle birlikte oluşan kriz ortamı tamamen ortadan kalktı.

BAĞLAR KUVVETLENDi

2-K.Erciyes maçında Hakan golü kaçırdı, Sneijder ve Drogba gelip onu teselli etti. Yerli ve yabancı oyuncular arasında kopuk olan bağ, sağlamlaşmıştı.

SABRi VE MELO KAYNAŞTI

3-Son maçı 1 gol ve 1 asist ile tamamlayan Melo’yu attırdığı gol sonrası koşarak ilk tebrik eden, 3 hafta önce saha içinde tartıştığı kaptan Sabri’ydi.

KRAL’A ‘ÇAK’ YAPTILAR

4-Drogba ile Burak arasın-daki soğukluk bitti. Burak oyundan alınınca kulübede Mancini, Tugay Hoca, diğer oyuncular ve teknik heyet ile “Çak” yaptı.

Haberin Devamı

YEMEKLER ARKA ARKAYA

5-Gollerin sevinçleri takım halinde yaşandı. Sakatlanan arkadaşlarının başına bütün oyuncular gitti. Ve takım yemekleri sıraya konuldu.

İşte o 6 karşılaşma

TARİH MAÇ SKOR
6 Aralık G.Saray-Elazığ 2-0
11 Aralık G.Saray-Juventus 1-0
15 Aralık G.Birliği-G.Saray 1-1
18 Aralık G.Saray-Balıkesir 4-0
22 Aralık G.Saray-Trabzon 2-1
28 Aralık K.Erciyes-G.Saray 1-3

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!