Milaslı zeytinciler İzmir yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Milaslı zeytinciler İzmir yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 17:38

Milaslı zeytinciler İzmir yolcusu

Haberin Devamı

İZMİR'de düzenlenecek Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknoloileri Fuarı'na katılacak olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) üyeleri ve Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin katılabilmesi için Milas ve Bodrum'dan üç otobüs kaldırılacak.

MİTSO, 26 - 29 Nisan tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda Milas'ın coğrafi işaretli zeytinyağını ve zeytinini tanıtacak. MİTSO, Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin fuarı görebilmeleri, fuarda sergilenen yeni zeytin ve zeytinyağı teknolojisini tanıyabilmeleri için üyelerini de İzmir'e götürecek. Fuarın organizatör firması ile anlaşan MİTSO İzmir'e üç otobüs kaldıracak. Otobüslerden birisi, fuarın açılış günü olan 26 Nisan'da, saat 08.30'da MİTSO'dan hareket edecek. MİTSO, Bodrum TURSAB ile işbirliği yaparak Bodrum'daki Milaslıların ve TURSAB üyelerinin de fuara katılımı için bir otobüs de Bodrum'dan kaldıracak. Bodrum'dan kalkacak otobüs, Bodrum Ticaret Odası önünden saat 07.30'da yola çıkacak. Otobüsler, İzmir'den 17.00'de dönüş yapacak. MİTSO, Olivtech  Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı için üçüncü otobüsü 29 Nisan Cumartesi günü MİTSO'dan kaldıracak. Otobüs 08.30'da yine MİTSO'dan hareket edecek ve saat 17.00'de Milas'a dönecek.

MİTSO, Olivtech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı'nda özellikle Milas'ın coğrafi işaretli zeytinyağını tanıtmak amacıyla bir stant açacak. 100 metrekare genişliğindeki stantta MİTSO üyesi 8 firma, zeytinyağlarını ve diğer Milas ürünlerini sergileyecek. MİTSO standını ziyaret eden konuklara Milas'ın yok olmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetlerinden tarçın ve somata ile Milas tepsi böreği, çaykaması ve namaz helvası da ikram edilecek. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İzmir'de yaşayan Milaslıları fuardaki Milas standına beklediklerini ifade etti. Reşit Özer "Bu fuar Türkiye'nin en önemli fuarlarından birisi. Biz de kısa bir süre önce zeytinyağımıza coğrafi işaret aldık. Fuar bizim için bir fırsat. Fuarda sergilenecek yeni teknolojileri tanımaları için zeytin ve zeytinyağı üreticisi üyelerimizi, Milaslıları fuara davet ediyoruz" dedi.

Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!