Milaslı esnafa kredi desteği

Güncelleme Tarihi:

Milaslı esnafa kredi desteği
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 11:47

Milaslı esnafa kredi desteği

Haberin Devamı

MİLAS Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Devrim, 2017 yılında üyelere toplam 45 milyon lira kredi kullandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Muğla'nın Milas ilçesinde, 1520 kayıtlı üyeden 1003'üne 2016 yılında 34 milyon 650 bin lira kredi kullandırmayı başaran Milas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'nin 2016 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Üyelerin kullanacağı toplam kredi tutarını arttırdıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Celal Devrim, 2017 yılı hedefinin 45 milyon lira olduğunu söyleyerek, "Yönetim olarak siz değerli üyelerimizden beklentimiz kredinin geri dönüşünü zamanında yapmanız ve takibe düşmemenizdir. Takibe düşerseniz biz birinci sınıf kooperatif olmaktan geriye düşeriz ve kullanacağımız yatırım miktarı da o oranda düşer. Bu kooperatif hepimizin. Sahip olduğumuz bu kooperatifi mevcut halinden daha ileriye götürmek hepimizin görevidir" dedi. 2016 yılında tahsis edilen yatırım tutarının tamamını üyelere kullandırdıklarını dile getiren Başkan Devrim, yatırım miktarını daha da arttırmayı istediklerini kaydetti.
Toplantıda konuşan AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer de, özellikle 2017 yılında alınacak tüm personelin SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini belirterek, "Belki küçük işletmelerimiz için bu katkı can simidi olmayacak ama orta ölçekli ve büyük işletmeler için önemli bir katkıdır. Çünkü ülkemizin istihdama ve üretime ihtiyacı vardır. 16 Nisan 2017 tarihinde ülkemiz önemli bir dönemeçten daha geçecek. Halk oylamasından çıkacak sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!