Milas Süt Birliği'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Milas Süt Birliğine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 17:57

Milas Süt Birliği'ne ziyaret

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Milas ilçesine gelen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Süt Birliği'ni ziyaret etti.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Genel Başkanı Tevfik Keskin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Münir Altınbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Agit Haşimoğlu, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin'i makamında ziyaret etti. Merkez Birlik Başkanı Keskin, Milas'ın birliğin en fazla üye sayısı bulunan birliklerden bir tanesi olduğunu belirterek Milas Süt Birliği yönetiminin elde ettiği deneyim ve başarıların paylaşıldığını dile getirdi. Merkez Birlik Başkanı Keskin ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, "Gıda sektöründe çok geniş ve önemli bir alana sahip, süt üretiminde ürecilerimizle birlikte emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Birliğimiz ‘Bir İdik Birlik Olduk, Üreticinin Gücü Olduk' sloganıyla yola çıktı. Bu sloganımızın ne kadar yerinde ve anlamlı bir ifade olduğunu da çalışmalarımızla gösterdik. Birliğimizin sağladığı güçle üreticilerimiz ekonomik ve manevi açıdan ayakta duruyor" dedi.

Milas Süt Birliği olarak her geçen gün büyüdüklerini, yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirter Başkan Gezgin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırım Desteklemesi Programı kapsamında yüzde 50 hibe desteğiyle Selimiye'de hayata geçirilecek olan yaklaşık 2 milyon lira maliyetli Çiğ Süt Yenileşim Merkezi hakkında da bilgiler aktardı.

Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla),(DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!