Milano’ya büyük sürprizimiz var

Güncelleme Tarihi:

Milano’ya büyük sürprizimiz var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 22:51

“Eurocup’ta çeyrek finalde eşleştiğimiz İtalyan ekibinin gücü ortada... Euroleague için kurulmuş olan Milano’yu bu turda mağlup ederek en azından geçen yılki yarı final başarımızı tekrarlamak istiyoruz.”

Haberin Devamı

BANVİT’in başarılı koçu Selçuk Ernak, geçen yıl yarı final oynadıkları Eurocup’da bu sezon çeyrek finaldeki EA Milano engelini aşacaklarını söyledi. İtalyan ekibinin Euroleague için kurulmuş ve güçlü kadrosu olduğunu söyleyen Selçuk Hoca, “Favori olmadığımız ortam bizim daha hoşumuza gidiyor. Belli mücadele karakterimiz oluştu, bu turda kuvvetli bir rakıple eşleşsek de elimizden geleni yapıp; İtalyan ekibini saf dışı edeceğiz. En azından geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Domıon Bilbao Basket’i önceki gün 73-65 yenerek, favori gösterlimledikleri bir gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Selçuk Ernak şöyle devam etti...

‘ZOR GRUPTU AMA...’

“Sezon başından beri karakterli bir takım yaratmaya çalışıyoruz. İyi-kötü oynadığımız zamanlar oluyor. Fakat mücadeleci ve savaşçı karekterden ödün vermiyoruz. Bunun için oyuncu kardeşlerimden gurur duyuyorum. Geçen yıl çok küçük farklarla final maçını kaçırmıştık. Bu sene Milano karşısında bizi kimse yine son 8’e layık görmeyecek. Favori olmamak bize daha iyi geliyor...”

Haberin Devamı

AVANTAJI BANDIRMA’DA KAPARIZ

Banvit Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, ”Armani Milano, İtalyan basketbolunun önde gelen takımlarından biri... Çok önemli bir bütçe ve iyi oyuncu kadroları var. Ama biz evimizdeki ilk karşılaşmada avantajlı bir skor elde edip; İtalya’daki rövanşa da bunu lehimize kullanmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!