Mikrofonlar Hakan Çalhanoğlu'nda!

Güncelleme Tarihi:

Mikrofonlar Hakan Çalhanoğlunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 10:14

Milli Takımın yıldızı, Leverkusen'in 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, Türkiye'de yaşanan olaylar ile ilgili olarak 'Kaos tüm ailemizi çok üzdü, moralimizi bozdu. Her gün Türkiye ile konuşuyorum ve artık barışın hakim olmasını umuyorum.' dedi.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen'de forma giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına detaylı bir röportaj verdi.

Transferi, performansı ve Türkiye'deki olaylar ile ilgili olmak üzere her konuda gelen sorulara yanıt veren Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde...
"Geçtiğimiz sezonu nasıl değerlendirirsin?"
- Daha iyi oynayabilirdim. Bayer Leverkusen'deki ilk sezonumun üstüne koymalıydım. Bundesliga giderek daha zor bir lig haline geliyor. Dolayısıyla benim de daha fazla gaza basmam gerekiyor. EURO2016 sonrası Ibiza ve evim Mannheim'da tatil yaptım ve artık kendimi iyi hissediyorum.
"Geçen sezon neden senin adına kötü geçti?"
- Bazı inişler çıkışlar yaşadım. Ancak, işin altında ara vermeden, tatil yapmadan oynamam yatıyor. Bu sezon daha istikrarlı olmalıyım.
"Leverkusen, seni satmayacağını söylüyor. Menajerin de bir fiyat olduğunu ve bunun karşılanması gerektiğini söyledi."
- Eğer Leverkusen'den ayrılırsam bu üzücü olur. Ancak, futbol artık hızlı bir iş sektörü haline geldi. Benim için şu an durum gayet açık, Leverkusen'de kalmak istiyorum. Kendimi burada ispatlamam gerekiyor. 3 nedenden ötürü burada olmalıyım; burada rahatım, tüm takım arkadaşlarımı iyi biliyorum ve harika bir takım arkadaşlığımız var. Burada başarılı olmayı bu nedenlerden ötürü çok istiyorum.
"İstanbul'da ve Türkiye'de yaşanan dramatik olaylarla ilgili ne demek istersin?"
- Benim dedelerim Bayburt'ta yaşıyor. Sessiz ve kırsal bir yer. Ancak, halalarım, amcalarım İstanbul'da. Kaos tüm ailemizi çok üzdü, moralimizi bozdu. Her gün Türkiye ile konuşuyorum ve artık barışın hakim olmasını umuyorum. (Sporx)

BAKMADAN GEÇME!