Mikro yağ enjeksiyonuyla iç makyaj

Fat make-up, son yıllarda başta Hollywood yıldızları olmak üzere birçok ünlünün tercih ettiği yöntemlerden biri. Bu teknik, mikro yağ enjeksiyonu ile yılların izlerini doğal bir şekilde silme esasına dayanıyor.

Haberin Devamı

Kadınlar daha pürüzsüz, daha canlı, daha enerjik görünmek için makyaj yapıyor. Ancak bazen göz altları çok çukur olabiliyor, girinti çıkıntı sorunu görülüyor ve sorunları gidermekte makyaj teknikleri yetersiz kalıyor. ışte bu durumda yağ enjeksiyonları imdada yetişiyor. Boşluklar doldurularak yüze canlılık ve hacim kazandırılıyor. Buna “iç makyaj” adı veriliyor.
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Avşar, mikro yağ enjeksiyonu ile uzun süre güzel ve genç kalmanın mümkün olduğunu söylüyor: “Son dönemlerin en önemli trendlerinden biri olan mikro yağ enjeksiyonunda en önemli detay, uygulamanın profesyonel ve anatomiyi çok iyi bilen kişiler tarafından yapılması. Aksi takdirde bu yöntem sizi güzelleştirmek yerine daha çirkin bile gösterebilir!”

Haberin Devamı

KİŞİYE ÖZEL TASARIM

Op. Dr. Yakup Avşar, yağ enjeksiyonunun kişiye özel bir tasarım gerektirdiğini belirtiyor: “Eğer yüzde uyumsuzluk varsa, örneğin orta yüzde çökme varsa yani göz altları çökükse ve anotomik olarak elmacık kemikleri yoksa, burun kökü içerideyse, bu durumda orta yüze yağ enjeksiyonu uygulanarak uyum sağlanabilir.”

Baştan çıkaran cazibe

Bundan 10 sene önce parfüm sektöründeki tüm kuralları yıktı. Sektörde kendine kült, modern bir klasik olarak yer buldu. Ve Agent Provocateur, hâlâ ikonik bir koku olarak kabul görüyor. Bu baştan çıkarıcı marka, yeni kokusu “Agent Provocateur L’Agent” ile sahnede...
Gizemli, duygusal, şehvetli... ışte bu üç kelimeyle tanımlanan “L’Agent”, çekici ve güçlü kadının kokusu... Oryantal notaların baştan çıkarıcı bir iksire dönüştüğü parfüm, karşı konulamaz yeni içeriğiyle kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Kırmızı rujdan korkmayın

Guerlain’in makyaj artisti Maxime Poulin, geçtiğimiz günlerde Guerlain markası için ıstanbul’daydı. Biz de fırsattan istifade kendisinden makyajla ilgili önemli ipuçları aldık.

- Kadınlara tavsiyem, fondöten ve pudra gibi cildi pürüzsüz göstermeye yarayan astar ürünleri mutlaka kullanmaları. Makyaj öncesi cildin mümkün olduğunca kusurlarından arınmış görünmesi, çok önemli. Bu yüzden de kesinlikle kaliteli cilt ürünlerine yatırım yapmak şart.
- Dudaklarınıza renk kullanmaktan çekinmeyin, özellikle de kırmızıdan... Bence kırmızı ruj, topuklu ayakkabı gibidir. Makyajın görüntüsünü anında değiştirir. Dudaklarda renk kullanmanın bir kuralı yoktur. Önemli olan seçeceğiniz rengin cilt tonunuzla uyumlu olmasıdır. Kırmızı ruj kullanırken tek yapmanız gereken arada rujunuzu tazelemek olmalıdır. 
- Bronzer kullanırken dekolte ve boyun bölgenizi de renklendirmeyi ihmal etmeyin.
- Bronzlaştırıcı seçerken normal cilt tonundan daha koyu bir gölge tercih edin. 
- Parlatıcı kullanırken bile dudak kalemi uygulayın. Bu uygulama dudaklarınızda hem daha dolgun hem de daha vurucu bir etki yaratacaktır.

Haberin Devamı

Güzelliğin yeni yıldızları; ampuller

Tam da şimdi, kış mevsiminin zorlu koşullarına hazırlanırken, cilt ampullerinin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Neden mi?
- Ampullerin diğer bakım ürünlerinin aksine çok daha yoğun olan içerikleri, sadece tek bir kullanımda bile farkı hissettirecek kadar etkili. Bu yüzden ürünün ömrünü uzatacak koruyucu maddeye gereksinim duymuyor (hassas ciltler için ideal). 
- Bileşimlerinde cildin ihtiyaç duyduğu vitamin ve hyalüronik asit gibi maddelerden fazlasıyla var; daha doğrusu kremlerden neredeyse
10 kat fazla etken madde içeriyorlar. 
- Tüm bunlar bulunduğu kremin içeriğinde çözülmek zorunda kalmadığından, cilde anında nüfuz ediyor.

Haberin Devamı

Yeni sezon saçları ‘yüksekten uçuyor’

Over The Top... 2012 kış sezonunda saç tasarımcılarının kadınlara dikte ettiği bu yeni saç trendi, son derece dikkat çekici görünüyor. Siz de saç örgülerini, atkuyruğunu başın en yüksek bölgesine konuşlandırmaya hazır olun.
Ama yetmez! Trende uymak istiyorsanız, renkli yün iplik, şerit kumaş ya da kurdele yardımıyla saç modelinizi daha da vurucu yapmanız iyi olur.

EDİTÖRDEN...

Zamana savaş açın

New Peptin’in yenilikçi göz ürünü “Eyelid Lifting”, göz kapağı sarkmaları ile belirgin biçimde savaşıyor. Ürünün formülünde bulunan zengin aktif içerikler, yerçekimine karşı cildin direncinin artırıyor, cilt yüzeyinin onarılması ve yeniden yapılandırılmasını destekliyor. Bu sayede cildi nemlendiriyor, sıkılaştırıyor ve elastikiyeti artırıyor. Fiyat 60 TL...

Haberin Devamı

Vahşi kokulu sabunlar

Nestidante sabunları, içerdiği zeytinyağı, badem yağı ve fındık yağı ile cildi besleyip nemlendirirken, çiçek ve bitki özü esansları da hoş aromalarıyla ruhunuza hitap ediyor. Serinin yeni ürünü “Chic Animalier Red (Phyton)” vahşi orkide, kırmızı çay yaprakları ve amber bileşimi ile keşfedilmemiş kokular sunuyor, huzurlu geceler vaat ediyor! Fiyatı 14 TL...

Evinizdeki Uzakdoğu

Grace&Cole’un hediyelik yeni banyo serisi “Peace and Harmony”, Uzakdoğu’nun gizemli dünyasını evinize getiriyor. ıçinde 100 ml banyo köpüğü, 100 ml vücut losyonu, 100 ml duş jeli, 100 ml vücut peelingi, 100 gr sabun ve banyo lifi bulunan setin fiyatı da oldukça uygun: 62 TL...

Yazarın Tüm Yazıları