Mikanos değil Bodrum

Güncelleme Tarihi:

Mikanos değil Bodrum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 13:06

Mikanos değil Bodrum

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM'da bir ay önce hizmet vermeye başlayan dünyaca ünlü eğlence markası Nikki Beach Club, zengin yerli ve yabancı turistin ilgi odağı oldu. Sunulan görsel şölenler, dünyaca ünlü Mikanos ve İbiza'daki beach clupları aratmazken, milyon dolarlık yatları ile tatile gelen ünlüler de Nikki Beach Club'e uğramadan dönmüyor.
Budrum'un Torba Mahallesi'ndeki cennet koyda bir ay önce açılışı yapılan Nikki Beach Club'a jet sosyete akın etti. Milyon dolarlık yatları ile Yunan adalarından ve Akdeniz'den Bodrum'a gelen ünlüler buraya uğradı. Bir ay içerisinde 25 ülkeden yaklaşık 15 bin konuğun gelip eğlendiği tesise gelen ünlülerin isimleri güvenlik nedeniyle açıklanmazken, müdavimleri arasında Bradd Pitt, Madonna, Shakira, Ronaldinho, Justin Beeber, Kim Kardashian gibi isimlerin bulunduğu biliniyor.
1500 kişi kapasiteli beach clubta düzenlenen dünyaca ünlü DJ'lerin çaldığı müziklerin yanı sıra canlı saksafon, bogno, viyolonsel performansları ve dansçı kızların gösterileri nefesleri kesti. DJ Mert Zeybekçi, Aksak, Doğuş gibi DJ'lerin yanı sıra Amazing Sundays de Kızılderili dansçı kızların gösterisi nefesleri kesti.
DÜNYA MARKASI BODRUM'A GELDİ
Gösteriler Nikki Beach Club'ların bulunduğu Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, İbiza, Bali, Monte Carlo, Mikanos ve Dubai'deki görüntüleri aratmadı. 28 yıl Londra'da yaşayan ve 20 yıllık turizmdeki tecrübesini Nikki Beach Club'a aktaran tesisin genel müdürü Murat Deniz, "Dünyaca ünlü eğlence markasını konaklama sektörü ile birlikte Bodrum'a getirmekten gurur duyuyoruz" dedi.
Nikki Beach markasını eğlence ve tatil için tercih edenlerin, dünyada her yıl tatil için en az 200 bin euro harcayan kişilerden oluştuğunu belirten Murat Deniz, "Turizmde bir dünya markası olan Bodrum'u yine dünyanın en iyi markalarından biri ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Kaliteli eğlence ve tatili tercih edenler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. İbiza'da, Monte Carlo'da tatilciler ne buluyorsa burada üstelik Bodrum'un doğal güzellikleri içerisinde daha fazlasını buluyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!