Midyat'ta bombalı saldırıda hasar gören Emniyet Müdürlüğü binası saç levhalar ile kapatıldı

Güncelleme Tarihi:

Midyatta bombalı saldırıda hasar gören Emniyet Müdürlüğü binası saç levhalar ile kapatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 15:52

Midyat'ta bombalı saldırıda hasar gören Emniyet Müdürlüğü binası saç levhalar ile kapatıldı

Haberin Devamı

Mehmet HALİS İŞ/ MİDYAT (Mardin)(DHA)-MARDİN'in Midyat İlçesi'nde geçen Haziran ayında düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 3 sivilin yaşamını yitirdiği bombalı araçlı saldırıda kullanılamaz hale gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü binası saç levhalarla kapatıldı.
Midyat'ta 8 Haziran'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2'si kadın 3 polis memuru şehit olurken, 3 sivil de yaşamını yitirdi, 52 kişi ise yaralandı. Saldırıda İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ağır hasar gördü. İlçe Emniyet Müdürlüğü hükümet konağında geçici olarak hizmet vermeye devam ederken, patlamada ağır hasar gören Nusaybin Caddesi üzerindeki Emniyet Binasının dış yüzeyi Kaymakamlık tarafından saç levhalarla kapatıldı. Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, halkın gözünün önünde olan binadaki görüntünün olumsuz bir etki bıraktığını belirterek, şöyle dedi:
"Şimdi binanın o cephesi kapatılıyor. İsteğimiz daha müstakil ve geniş bir alanda İlçe Emniyet Müdürlüğü için yeni bir bina inşa edilmesidir. Eğer bu bina yapılırsa, mevcut binayı da Midyat Belediyesi ile birlikte şehitlerimiz için bir anıt olarak düzenlenmeyi planlanıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!