MİDDER Manisa'da FETÖ davalarının takipçisi olacak

Güncelleme Tarihi:

MİDDER Manisada FETÖ davalarının takipçisi olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 18:49

MİDDER Manisa'da FETÖ davalarının takipçisi olacak

Haberin Devamı

MANİSA Adliyesi bahçesine, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), tarafından Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması  (FETÖ/PDY) davalarına müdahil olup, takip etmek için çadır kuruldu. MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, Manisa'daki tüm FETÖ/PDY davalarının yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Manisa Adliyesi'nde görülen FETÖ/PDY davalarına müdahil olmak ve yakından takip etmek için 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) adliyenin bahçesinde çadır kurdu. Kurulan çadırı AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat, MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Diyanet-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir ziyaret etti.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, FETÖ/PDY çerçevesinde bir çok illerde görülen davalara müdahil olduklarını ve yakından takip ettiklerini belirterek, Manisa'da da davaları yakından takip edeceklerini söyledi. Çağ, yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği olarak, tüm yargılamalara müdahil olmaya devam ediyoruz. Dün Silivri'deydik, Sincan'daydık. Ankara'da, Siirt'te ve Malatya'da davaların görüldüğü her yerde halkımızın milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Manisa'da geçen hafta FETÖ/PYD davaları görülmeye başlandı. İddianameler hazırlandı, savunmalar alınıyor. İnşallah devletimizin, milletimizin talep ettiği güzel sonuçlar açıklanacağını ümit ediyoruz. Cumhurbaşkanı suikast girişimi davası geçen hafta sonuçlandı. Oradaki hainler hak ettikleri cezaları aldı. İnşallah Türkiye'nin her yerinde görülen davalarda hak ettikleri cezaların en büyüğünü alacaklarını ümit ediyoruz. Biz, her daim isminin içerisinde 15 Temmuz'u barındıran bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Davalara müdahil olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!