Microsoft Selfie uygulaması Android'e geldi

Güncelleme Tarihi:

Microsoft Selfie uygulaması Androide geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 08:11

Microsoft'un 1 yıl önce iOS için yayınladığı Microsoft Selfie uygulaması, nihayet Android kullanıcılarının da hizmetinde.

Haberin Devamı

Microsoft uzunca bir süredir iOS ve Android'i hedef alıyor. Microsoft Selfie de bu uygulamalardan biri ve iOS için geçtiğimiz Aralık ayında sunulmuştu.

O zamandan beri Android kullanıcıları, uygulamanın Play Store'a gelmesini bekliyordu ancak Microsoft, her nedense biraz "sakin" davranmayı seçti. Neyse ki, aradan yaklaşık 1 yıl geçmiş olsa da, Microsoft Selfie, Android'e de geldi.

Microsoft Selfie, adından da anlaşılabileceği gibi, telefonunuzla çektiğiniz selfie fotoğrafları geliştirmeye yardımcı oluyor. Uygulamayı açtığınızda iki seçenek ile karşılaşıyorsunuz. İsterseniz yeni bir fotoğraf çekebilirken, isterseniz de galerinizdeki bir fotoğrafı açmayı tercih edebiliyorsunuz.

Tabi ki Microsoft Selfie filtreleri, Instagram kullanıcılarına oldukça tanıdık ("1965" veya "XPro" gibi) gelebilir. Ancak her iki uygulama benzer hedeflere sahip olsalar da, Microsoft Selfie'nin akıllı işlemi, en önemli farkı ortaya koymakta. Doku yumuşatma, parlaklık ayarı gibi geliştirmeleri bir fotoğrafa otomatik olarak saniyeler içerisinde uygulayabilmek, özellikle her gün selfie çeken kişisel için oldukça kullanışlı olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!