Mick Amca haklı: 'Türkiye bir cennet, biliyor musunuz?'

Güncelleme Tarihi:

Mick Amca haklı: Türkiye bir cennet, biliyor musunuz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 15:24

Fethiye’de yaşayan İngiliz amca Mick Scarsbrook’un Türkiye’de her tarafın çöp olmasına karşı çektiği isyan videosu ortalığı sallıyor. Scarsbrook'un ne zaman çekildiği bilinmeyen videosu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Kültür Servisi'nin haberine göre kişisel hesabında yayımlanan videoda Mick Scarsbrook, Türk halkına 'Bu çöplerden ben utanıyorum, siz utanmıyorsunuz! Nereye giderseniz, çocuklar toplasın, siz de toplayın'  diye isyan ediyor. 


MICK AMCA'NIN HAKLI İSYANI

 

Haberin Devamı

“Türkiye bir cennet, nereye giderseniz inanılmaz bir güzellik var. Sizler çok şanslısınız, burada yaşıyorsunuz. Ama bu Türkiye’de bir sorunumuz var. Biliyor musunuz ne sorunumuz var: Çöp! Her yer çöp! Sorumluluk kimin? Sizin” sözleriyle başlayan videonun devamında Mick Scarsbrook şöyle diyor: 

'Yurtdışından insanlar buraya geliyor. Tatil için geliyorlar. Onlar bu kadar çöp görürlerse ayıp değil mi?' diyen Mick Scarsbrook videosunda sadece yakınmıyor, gördüğü çöpleri topluyor da. 'Bu problemi nasıl çözebiliriz? Böyle!' diyerek siyah bir çöp poşeti alıyor ve çöpleri toplamaya başlıyor. 'Böyle bir yer bulamazsınız. Bunları toplarsanız cennet devam edecek. Çöp herkesin sorumluluğudur. Türkiye temiz kalacak' diyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!