Michael Schumacher'in dosyası çalındı

Güncelleme Tarihi:

Michael Schumacherin dosyası çalındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2014 10:01

Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in taburcu edildiği Fransa'daki Grenoble Hastanesi'nin yetkilileri, Alman sporcunun hasta dosyasının çalınması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Efsane pilot Michael Schumacher'in hasta dosyasının tedavi gördüğü Grenoble Hastanesi'nden çalındığını ve satışa sunulduğunu iddiaları doğru çıktı. Hastane yönetiminin "hasta kayıtlarının ihlali ve hırsızlık" suçlarından şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Klinik Direktörü Jacqueline Hubert, olası bir hacker saldırısıyla ilgili araştırma yaptıklarını ve bir sonuca ulaşamadıklarını açıkladı.

Michael Schumacher ile ilgili dosyayla ilişkisi olan tüm personel polis tarafından sorguya alınırken, belirli sayıda kişinin bu belgelere erişimi olduğu belirtildi. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada Schumacher'in hastanedeki diğer adının Jeremy Martin olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 6 ay komada kalan Schumacher cephesinden ise konuyla ilgili henüz bir değerlendirme yapılmazken verilerin yaklaşık 50 bin Euro'ya satıldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!