Michael Jackson partisi

Michael Jackson’ın efsanevi şarkılarının olduğu multi-platin Bad albümünün 25. yıldönümü Ortaköy’deki Anjelique’de düzenlenen bir partiyle kutlandı.

Haberin Devamı

Pepsi’nin düzenlediği partide ünlü moda ve portre fotoğrafçısı Lara Sayılgan konukların fotoğraflarını çekti. Geceye, Pepsi’nin reklam yüzü Azra Akın’ın yanı sıra iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı.

20. yıl anısına

Bu yıl 20’nci yaşını kutlayan Power FM, İstanbul içinde 10 ayrı bölgede, 10 ayrı grafiti sanatçısıyla çalışarak megaboardları boyattı. İstanbul’da ilk kez yapılan bu projede Lakormis, Murys, Hero, Omeria, Met, Funk, Choma, Texas, Leo, Hure gibi günümüzün en başarılı ve yetenekli 10 grafiti sanatçısı çalışmalarıyla yer aldı. Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, sanatçılarla Bebek Lucca’da verilen davette bir araya geldi.

Starlı açılış

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda, ödüllü İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından tasarlanan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum, dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Eros Ramazzotti’nin konseri ile 7 Temmuz’da hizmete girecek. Vedat Aşçı’nın ev sahipliği yapacağı açılışa, Milla Jovovich ve Bar Refaeli de  katılacak.

Haberin Devamı

Ataköy Marina’da Puppa

Nişantaşı’ndaki Hardal ve Elio geçtiğimiz aylarda Ataköy Marina Park içinde de birer şube açmıştı. Ataköy Marina Park’ta “Puppa Brasserie Lounge & Bar” adıyla yeni bir adres daha hizmete girdi. Sinan Ateşci, Yavuz Demir ve Alpaslan Ruçoğlu’nun ortak olduğu Puppa Brasserie Lounge & Bar’ın işletmesini ise Cengiz Çörekci üstleniyor. Haftanın 7 günü hizmet veren ve günü Akdeniz kahvaltısı ile karşılayan “Puppa Brasserie” Akdeniz ağırlıklı, seçkin yemekleriyle saat 23:00’e kadar damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Yazarın Tüm Yazıları