MİARGEM'den İncirliova Belediyesi'ne ödül

Güncelleme Tarihi:

MİARGEMden İncirliova Belediyesine ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 13:01

MİARGEM'den İncirliova Belediyesi'ne ödül

Haberin Devamı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde hayata geçirilen Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemlerinin Kurulması Projesi, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından düzenlenen Etkin Belediye Proje Yarışması'nda ödüle layık görüldü.

MİARGEM tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ektin Belediye Proje Yarışması'nda Aydın'dan ödül alan tek belediye İncirliova Belediyesi oldu. Çevre, altyapı, kültürel, iyi yönetim, sosyal-ekonomik, tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik projelerin yer aldığı yarışmada İncirliova Belediyesi, Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemlerinin Kurulması Projesi ile ödülün sahibi oldu. İncirliova Belediyesi olarak, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçenin gelişimine katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden MHP'li Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemlerinin Kurulması Projemiz ile ilçemizdeki sosyal tesisler, çocuk oyun parkları aydınlatılmasının yanı sıra Acarlar Mahallemizdeki kapalı pazaryerinin ihtiyaç duyduğu elektriğin üretilmesini gerçekleştirdik. İncirliova Belediyesi olarak güzel İncirliovamıza hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

18-19 Temmuz 2017 tarihleri arasında MİARGEM tarafından Ankara'da düzenlenen Etkin Belediye Proje Yarışması kapsamında İncirliova Belediyesi ile birlikte 40 belediye daha hazırladıkları projelerle ödüle layık görüldü.

Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!