Miami’de ön balayı

Geçtiğimiz yaz tek celsede boşanan Neslişah Alkoçlar ile Batu Aksoy, bir yıl süren evliliklerinden sonra yeni aşklara yelken açtı.

Haberin Devamı

Alkoçlar, boşanmasının ardından önce Berk Suyabatmaz, sonra da Erben Öztürk ile flört etti. Aksoy da Zeynep Okul’la aşk yaşamaya başladı.
Aksoy’la Okul’un ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor. Kuzeni Alper Aksoy’un düğününde sevgilisini ailesiyle tanıştıran Batu Aksoy, 19 Mayıs’ı da fırsat bilerek Okul’la birlikte Miami’ye gitmiş. Kucaklarında bebekle çektirdikleri fotoğrafları Facebook’a yükleyen sevgililer, Miami’de evlilik provası yapmış...

Dolce Kandilli de

Eski manken Nilgün Ertuğ’un sahibi olduğu Cafe di Dolce, Kuruçeşme ve Bodrum’dan sonra şimdi de Kandilli’de şube açtı. Ayşe Karakimseli ve Nilgün Ertuğ’un ortak açtığı, Kandilli İskelesi’nin hemen karşısındaki restore edilen ahşap binada müşterilerle buluşan mekân, arka bahçesi, Boğaz havası ve birbirinden lezzetli tatlılarıyla hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Çikolata ve mücevher

Topall Mücevher’in çikolata markası Godiva için hazırladığı takı koleksiyonlarına bir yenisi daha eklendi. Çikolata ve mücevheri buluşturan yeni ‘Topall for Godiva’ koleksiyonu, önceki gün Godiva’nın Nişantaşı’ndaki mağazasında düzenlenen davetle tanıtıldı. Ayşegül Topal’ın ev sahipliği yaptığı davete Sinem Ayan, Yelda Tiftik, Begüm Şen, Fatoş Sarıgül, Sevgi Toprak Tunga, Azade Balkaner ve Suna Vidinli gibi sosyal hayatın tanınmış simaları katıldı. Ebru Esen TURGUD

85 oldu

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Ertekin Dinçay, 85’inci yaşını geçtiğimiz akşam kendi mekânı Kalamış by Ertekin Cafe&Bar’da düzenlediği partiyle kutladı. ‘Bay Şapka’ lakabıyla da bilinen Dinçay’ın partisine çocukluk arkadaşı Rahmi Koç’un yanı sıra iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı. Gecede misafirleriyle tek tek ilgilenen Dinçay, onlara Diyarbakır yöresinden ‘kuzu dolması’ ikram etti. Dinçay, yaş günü pastasını Koç’la birlikte kesti. Her yıl doğum gününde arkadaşına otomobil hediye eden Koç, bu yıl aldığı hediyeyi açıklamadı.

Mavi onlara emanet

Geçtiğimiz yaz Maki Otel’in işletmesini alan, Bodrum-Türkbükü’ndeki Ship A Hoy’un sahipleri Zafer Tarlan ile Cemal Yarar, şimdi de Erdal Acar’ın sahibi olduğu ‘Mavi Suite’i işletecek. Tolga Balıklı tarafından dekore edilen, 20’si suit 41 odadan oluşan Mavi Suite, bugün büyük bir partiyle hizmete açılıyor.

Yazarın Tüm Yazıları