MHRS Çağrı Merkezi, gençlerin umudu oldu

Güncelleme Tarihi:

MHRS Çağrı Merkezi, gençlerin umudu oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 12:06

- Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun desteğiyle Edirne'de faaliyete geçirilen çağrı merkezi, 650 kişiye iş imkanı sağladı - İl Sağlık Müdürü Kişioğlu: - "Potansiyel iş gücünü fark eden farklı firmaların çağrı merkezleri de ilimizde hizmet sunmaya başladı"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - SELAHATTİN KAÇURU - Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) 182 Çağrı Merkezi, Edirne'de yüzlerce kişiye iş kapısı oldu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla geçen yıl ocakta ayında kurulan merkez, şifa arayanlara kamu hastanelerinde randevu veriyor.

İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezde çağrı operatörü ve diğer personelle 650 gence iş imkanı sağlandığını söyledi.

Çağrı merkezinin başarılı çalışmaları ve istihdam edilenlerin niteliğinin diğer firmaları da harekete geçirdiğini belirten Kişioğlu, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin eğitim seviyesinin yüksekliği, diksiyon becerileri dikkati çekti. Potansiyel iş gücünü fark eden farklı firmaların çağrı merkezleri de ilimizde hizmete sunmaya başladı. Şu an bin kişinin üstünde gencimize iş imkanı sağlanmıştır. Bu süreç bilindiği üzere diğer firmaların katılımıyla daha da büyüyerek 2 binin üzerine çıkacaktır. Çağrı merkezi, Edirne ve bölge ekonomisine de katkı sağlıyor."

Haberin Devamı

Kişioğlu, merkeze ayda ortalama 1,5 milyon çağrı geldiğini, bu çağrıların tamamının yanıtlanarak gerekli yönlendirme işlemlerinin yapıldığını ifade etti.

Çağrı merkezi çalışanlardan Dilara Sordageç de ekip lideri olarak görev aldığını anlattı.

Merkezin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Sordageç, benzeri yatırımların arttırılmasını diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!