MHP'nin adayı Kalyoncu: Bizim davamız kızıl elmadır

Güncelleme Tarihi:

MHPnin adayı Kalyoncu: Bizim davamız kızıl elmadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 17:44

MHP'nin adayı Kalyoncu: Bizim davamız kızıl elmadır

Haberin Devamı

MHP İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu'nun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bizim davamız sadece bir siyasi dava değildir. Bizim davamız kızıl elmadır" dedi.

MHP 1. bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan Ege Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun milletvekili aday adaylığı başvurusunu ikinci bölgeden yaptığı ortaya çıktı. Bu durumu partililer, "Genel başkanımızın takdiri" diyerek yorumladı. Kalyoncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Yufka yüreklilerin yanımızda yer alamayacağı bu kutlu yürüyüşte, milletvekili adaylığı kararı bir iki günde alınmış bir karar olmayıp gençlik yıllarımdan bu tarafa her kademesinde yer aldığım ve görev almaktan şeref duyduğum bu kutlu davaya daha fazla hizmet etmek, canımızdan daha kıymetli ve aziz saydığımız vatana ve milletimize hizmet aşkından kaynaklanmaktadır. Hatta bu bir aşktan öte şahsım için milletimizin ve devletimizin içinden geçtiği bu süreçte, bedeli ne olursa olsun bir görev olarak görülmektedir. Bizim davamız sadece bir siyasi dava değildir. Bizim davamız kızıl elmadır. Bizler inanmış, iman etmiş insanlarız. Bizler idealleri uğruna mücadele veren ülkücüleriz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!