MHP'lilerden MAGİAD'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPlilerden MAGİADa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 15:33

MHP'lilerden MAGİAD'a ziyaret

Haberin Devamı

MANİSA Genç İş Adamları Derneği'ni (MAGİAD) ziyaret eden MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile il ve ilçe başkanları, işadamlarına her konuda destek olacaklarını belirttiler.

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Akçay, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve genç iş adamlarıyla yapılması gereken işlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. MHP'li Milletvekili Erkan Akçay, kısa bir süre önce göreve gelen MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Türkiye için Manisa nasıl Şehzadeler yetiştiren, devlet adamı yetiştiren bir şehirse, Manisa içinde MAGİAD çok önemli görevlerde isimlerin kurucusu ve üyesi olduğu bir dernek. Ülkemiz son derece hassas bir dönemden geçiyor, sorumluluklarınız oldukça ağır. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum" diye konuştu. MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise Manisa'nın geleceğine yön veren ve ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan işadamlarına teşekkür ederek "MAGİAD içerisinde Manisa ekonomisine önemli derecede katkı sağlayan iş adamlarını barındırıyor. Manisa'nın önde gelen isimleri bu dernek çatısı altında faaliyet gösterdi. Manisa'nın böyle sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapacak olduğunuz işlerde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Sizlerin önemi bizler için gerçekten çok büyük" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!