MHP'liler mezarlığın önünde basın açıklaması yaptı

Güncelleme Tarihi:

MHPliler mezarlığın önünde basın açıklaması yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 17:35

MHP'liler mezarlığın önünde basın açıklaması yaptı

Haberin Devamı

MHP'liler mezarlığın önünde basın açıklaması yaptı

Alaattin ONUR/AKYAZI(Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde, MHP'liler ilçe mezarlığının kapısının önünde basın açıklaması yaparak, ilçenin sorunlarının çözümü için yaptıkları açıklamalara duyarsız kalınmasına tepki gösterdiler.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Akyazı İlçe Mezarlığı'nın kapısının önünde basın açıklaması yaptılar. İlçenin sorunlarının çözülmesiyle ilgili olarak yaptıkları açıklamalara duyarsız kalındığını belirten Ali Doğan Eroğlu, "Akyazı Belediyesi'nin sorunlarıyla ilgili, vaatleri ile ilgili, yapacaklarıyla ilgili ve bizim onlara tavsiyelerimizle ilgili toplantımızı geçen sene icra ettik. Çeşitli basın toplantıları aracılığı ile duyulmayan sesimizi teşkilat olarak buradan beyan etmek istedik. Fakat geldiğimiz noktada biz beyanımızı onlara anlatamıyoruz. Suçu da kendimizde arıyoruz. Merkez Aile kabristanlığı önünde içeride erenlerimizin, evliyalarımızın belki yattığını düşünerekten ama kesinlikle şehitlerimizin yattığını bilerekten bugün onların huzurunda meramımızı anlatmaya geldik" dedi.

 

MHP'li Eroğlu daha sonra verilen vaatlerin yerine getirilmemesi, atık su bedeli alınması, yapılmayan yollar gibi konularda belediyeyi eliştirmelerinin yanı sıra çözüm süreci, Ensar Vakfı'nın adının karıştığı olay ve terör konularında açıklamada bulundu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!