MHP'li Okutan'ın doktor kardeşi, FETÖ'den açığa alındı (2)

Güncelleme Tarihi:

MHPli Okutanın doktor kardeşi, FETÖden açığa alındı (2)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 17:56

MHP'li Okutan'ın doktor kardeşi, FETÖ'den açığa alındı (2)

Haberin Devamı

MHP'Lİ OKUTAN: KARDEŞİM BU YAPININ MAĞDURUDUR
MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Isparta Devlet Hastanesi'nde görevli kardeşi Dr.Ramazan Okutan'ın açığa alınmasının ardından yazılı açıklama yaptı. Kardeşinin 2011 yılında FETÖ'nün kripto ekibi tarafından kumpasla görevden alındığını iddia eden Okutan, açıklamasında, "Kardeşim de benim gibi kendini bildi bileli ülkücü bir Türk milliyetçisidir. Türkiye Kamu- Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen üyesidir. FETÖ ve uzantılarıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi, tıpkı benim gibi bizzat bu yapının geçmişte mağdurudur. Anlaşılan o dur ki halen mağduru olmaya devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.
KRİPTOCU FETÖ'CÜLER
Kardeşinin iyi bir ortopedist hekim olmasının yanı sıra, uzun süre Isparta'da çeşitli devlet hastanelerde başhekim olarak görev yaptığına işaret eden Nuri Okudan, açıklamasında şunlara yer verdi:
"Dr. Ramazan Okutan, FETÖ'nün o zamanki kripto ekibinin kurduğu kumpasların ardından 2011 yılında başhekimlik görevinden alınmıştır. Isparta sağlık birimlerinde yuvalanan kripto FETÖ'cülerin, ülkücü, milliyetçi ve vatansever insanlara kumpaslar kurmaya halen devam ettiği, Dr. Ramazan örneğinden açıkça anlaşılmaktadır. Buradan açıkça ihbar ettiğim bu kripto yapı bu kez, suçüstü yakalanmıştır. İnanıyoruz ki yanlış hesap Bağdat'tan dönecek, hak ve adalet mutlaka yerini bulacaktır. Abdestimizden şüphemiz, soruşturmalardan endişemiz yoktur. Endişemiz, bulunduğu her kabın şeklini alan, kılıktan kılığa ve kılıftan kılıfa giren bu kripto yapının Isparta'da halen işbaşında olmasıdır."
Kardeşinin açığa alınmasına ilişkin yetkili makamlar nezdinde girişimde bulunduklarını da aktaran Milletvekili Okudan, hiçbir kamu çalışanının haksız ve hukuksuz yere mağdur edilmemesi gerektiğine değindi.
Nuri Okudan açıklamasının devamında FETÖ, PKK, IŞİD ve her türlü bölücü, darbeci ve ayrılıkçı terör örgütüne karşı devletin yanında mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!