MHP'li Ok'tan yaralı astsubaya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPli Oktan yaralı astsubaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 12:09

MHP'li Ok'tan yaralı astsubaya ziyaret

Haberin Devamı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, 23 Nisan'da terör saldırısında iki bacağını kaybeden ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavisi süren Balıkesirli astsubay Murat Dağlı'yı ziyaret etti.
MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı ziyaretler kapsamında terör saldırısında iki bacağını kaybeden ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavisi süren Balıkesirli astsubay Murat Dağlı ile biraraya geldi. Dağlı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Ok, ziyaretin fotoğraflarını Facebook hesabında yayınladı. MHP'li Ok sosyal medya hesabında şu yoruma yer verdi:
"Bayramlarımızı kutlayabilmemiz için Balıkesirli güvenlik görevlilerinden Murat Dağlı iki bacağını, Gökhan Yazak bir gözünü feda etti. Tayfun Meşe, Deniz Göçkün, Aydın Nazillioğlu, Fatih Tomuşoğlu, Ahmet Çelik, Faruk Gezen, Zekeriya Bilgen, Ahmet Semerci, Hasan Talay, Mehmet Kutlu, Gökhan Bakır, Aycan Özdil, Atilla Kaya ve Özcan Mutlu ise şehit oldu. Bunlar 'çözüm süreci' denen ihanetin ardından 10 ayda Balıkesir evlatlarının ödediği bedeldir. Bizim çocuklarımızın bugün bayram kutlayabilmeleri için evlatlarını yetim bırakan ,canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve terörle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbimden şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabır, gazilerimize acil şifa , terör ile canlarını hiçe sayarak mücadele eden güvenlik güçlerimize güç kuvvet diliyorum. Rabbim, bizleri acıların yaşanmadığı 23 Nisanlarda buluştursun."
Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!