MHP'li Karataş: Atatürk kırbacıyız

Güncelleme Tarihi:

MHPli Karataş: Atatürk kırbacıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 11:39

MHP'li Karataş: Atatürk kırbacıyız

Haberin Devamı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Karşıyaka'da Zübeyde Hanım'ın mezarlığını ziyaret etti. Karataş, "Atatürk'ün Çanakkale'de İngilizler üzerine savurduğu kırbaç, bugün Türk ve Cumhuriyet düşmanlarının sırtına vurulmuştur. Bizler de bu devletin ve milletin bölücü-yıkıcılara karşı Atatürk kırbacıyız" dedi.

MHP İzmir il Başkanı Necat Karataş, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret etti. İl Yönetimi ve Karşıyaka ilçe teşkilatıyla beraber mezara çiçek koyan ve dua eden Karataş, şunları söyledi:

“Devletin ne olduğunu bilmeyenler ve Cumhuriyete düşmanlık edenler 'hayır' kampanyasının içinde yer alıyor. Bunu milletimizin ve hemşehrilerimizin dikkatine sunuyoruz. Anayasaya 'hayır' diyecek olanlar da 'evet' diyecek olanlar da bu konuda çok hassas olmalılar, aramıza sokulan nifakları çok iyi tespit etmeliyiz. HDP ve PKK ile birlikte Cumhuriyet düşmanlığı yapanların neden 'hayır' dediğini sorgulamamız gerekiyor. Biz Türk milliyetçileri olarak devletimizi kuran iradenin yani Atatürk ve ilkelerinin takipçisiyiz. Bundan da bir adım bile geri adım atmayız. Atalarımızın kurduğumuz milli devletin muhafızlarıyız. Dün HDP, CHP ve FETÖ ile dayatılan Türklük yoksunu anayasayı milletimizin gündemine sokanlar, bugün Devlet Bahçeli ve Türk milliyetçilerinden yedikleri Cumhuriyet tokadıyla sendelemiştir. Bunların alayının sonu 16 Nisan'da hazırdır. Atatürk'ün Çanakkale'de İngilizler üzerine savurduğu kırbaç, bugün Türk ve Cumhuriyet düşmanlarının sırtına vurulmuştur. Bizler de bu devletin ve milletin bölücü-yıkıcılara karşı Atatürk kırbacıyız."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!