MHP'li Başkan'ın birinci parti isteği

Güncelleme Tarihi:

MHPli Başkanın birinci parti isteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 10:58

MHP'li Başkan'ın birinci parti isteği

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - MHP Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, geçmiş dönemlerde hem CHP'nin hem Ak Parti'nin milletvekili seçimlerinde birinci parti olduğunu hatırlatarak, sıranın MHP'de olduğunu söyledi.

MHP Antalya milletvekili adayları, il kadın kollarının iftarında bir araya geldi. Cam Piramit fuaye alanında gerçekleştirilen iftar yemeğine milletvekili adayları, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer, ilçe teşkilatları ve yaklaşık 200 kişilik davetli katıldı. Alandaki partililerle tek tek tokalaşan milletvekili adayları, partilerinin tabanıyla her zaman iç içe olduklarını söyledi.

İftarın ardından konuşan MHP 1'inci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, yeni dönemde farklı bir seçimle karşı karşıya olduklarını söyledi. Hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinin aynı anda olacağını belirten Başkan, geçmiş dönemlerdeki milletvekili seçimlerinde CHP ve Ak Parti'nin kentte birinci parti olduğunu hatırlattı. MHP'nin hiç birinci parti olamadığını da kaydeden Başkan, “Antalya titre ve kendine gel. İlk defa MHP'yi milletvekili sayısında ilk sıraya yerleştir. Biz 16 pırıl pırıl insan olarak buradan kalabalık milletvekili sayısıyla TBMM'ye gitmek istiyoruz" dedi.

MHP'nin Antalya'dan ikinci sıra milletvekili adayı Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul da bu seçimde milletvekilliği dahil hiçbir şeyin öneminin olmadığını söyledi. Tek bir şeyin çok önemli olduğunun altını çizen Yurdakul, CHP ve bir grup partinin bir araya gelerek oluşturduğu 'Millet İttifakı'na gönderme yaparak, “Bu seçim 19 Mayıs'ta Atatürk'ün ülkeyi kurtardığı gün gibidir. Bu ülkeyi Gezi'de, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde yıkamadılar, bu seçimde de 'İllet İttifakı' yıkamayacaktır" dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da seçim gününe kadar mahalle mahalle, ev ev dolaşarak çalmadık kapı bırakmayacaklarını, davalarını her seçmene detaylıca anlatacaklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!