MHP'li Başkan'dan Finike'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPli Başkandan Finikeye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 11:37

MHP'li Başkan'dan Finike'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Finike ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Finike ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Hakan Turkay Akpınar ve partililerle bir araya geldi. Özverili çalışmaları dolayısıyla ilçe başkanı ve tüm partililere teşekkür eden Abdurrahman Başkan, teşkilatın ayrılmalar nedeniyle en çok zarar gören yerlerden birinin de Finike olduğunu söyledi. Başkan, "Herkes yüzde 5- 6'lardan söz ediyordu. Ama biz inandığımız davamızda öyle bir şey olmadığına inandık. Bu nedenle emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Partiye gönül vermiş ve sahada çaba sarf eden arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın güçlü çıktığı bir Türkiye oldu. 1 Kasım sonuçları itibariyle değerlendirdiğimizde MHP'nin üzerinde karalama kampanyalarını eksik etmeyenler, MHP yok oldu tükendi diyenler, milletimizin de teveccühüyle parlamentoda temsil sağlamıştır. Bu sebeple tüm milletimize teşekkür ediyoruz. Seçim sonucunda değerlendirme yaptığımızda Antalya özelinde 146 bin 207 seçmen oy vermiş MHP'ye. Oy verenlere teşekkür edip vermeyenlere küfredecek halimiz yok. Vermeyenler hususunda nedenlerine bakarak, eksiklerimizi gidererek, yeni politikalar belirleyerek önümüzdeki yerel seçimlerin hazırlığını yapacağız" diye konuştu.

İlçe Başkanı Hakan Turkay Akpınar da şöyle dedi:

"Biz ilçe başkanlığı olarak unutulmaması gereken şeyleri hafızamızda tutuyoruz lakin biz hep önümüze bakarak ilerliyoruz. Seçim sürecinden elimizden gelenin en üst seviyesini yapmak için gayret ettik bundan sonra da, malum önümüz yerel seçim yine aynı tempoyla devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!