MHP'li Başkan: Esnafın halinden ben anlarım

Güncelleme Tarihi:

MHPli Başkan: Esnafın halinden ben anlarım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 15:24

MHP'li Başkan: Esnafın halinden ben anlarım

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayları seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Manavgat sanayi sitesinde esnafları gezdi.

MHP Antalya milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Mehmet Ali Tuna ve Mustafa Hakan Topçu, 24 Haziran'da yapılacak 27'nci dönem milletvekili seçimleri öncesinde Manavgat'ı ziyaret etti. MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Abdurrahman Başkan, Mehmet Ali Tuna ve Mustafa Hakan Topçu, sanayi sitesinde esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde sorunlarını dinleyen milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini adeta uçurumun kenarından döndüğünü kaydederek, "Bu yaşanılanları aşmak ve bir daha yaşanmamasını sağlamak için liderimiz Devlet Bahçeli, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne Cumhur İttifakı'nı önermiştir. Ülkemizin bu badireden çıkarılıp, yaraların sarılmasında MHP'ye büyük iş düşecektir. Partimiz liderimizin dediği gibi bu konuda üzerine düşen her şeyi yapacaktır" dedi.

Türkiye'de bütün kesimlerin ekonomik zorluklar içinde olduğunu bildiklerini anlatan Başkan, “Ekonomik zorlukların bir şekilde üstesinden geliriz. Ama bizim önceliğimiz, devletin içinde yuvalanan ihanet şebekelerini temizleyerek, devletin asli görevini yapmasını sağlamak. Yoksa devlet elimizden gittikten sonra vatan bölünüp parçalandıktan sonra siyaset yapmamızın, buraya gelip sizlere 'yıllık milli gelirimizi şu kadar arttıracağız' dememizin anlamı kalır mı?" dedi.

Esnafın yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini söyleyen Abdurrahman Başkan, “Benim babam keresteciydi. Yani ben de esnaf çocuğuyum. Yaşadığınız bütün sıkıntıları biliyorum. Sizlerin sorunlarınıza çare olacağız, yaşadığınız sorunların çözülmesine katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Cuma namazını Manavgat Sanayi Camii'nde kılan MHP'li milletvekili adayları ve beraberindekiler daha sonra Serik'e hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!