MHP’den üç hilalli bayrak çağrısı

Güncelleme Tarihi:

MHP’den üç hilalli bayrak çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 13:36

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sosyal medyadan çağrı yaparak, "Bugünden itibaren evlere ve işyerlerine üç hilalli bayraklarımızı asalım. Vatanın, devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösterelim" dedi.

Haberin Devamı

 

MHP İzmir İl Teşkilatı'ndan 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala ‘bayrak’ çağrısı geldi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sosyal medyadan "Haydi Ülküdaşım" diyerek yaptığı çağrıda, "Bugünden itibaren evlerimize ve işyerlerimize üç hilalli bayraklarımızı asıyor, vatanın sahibi kimmiş, devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösteriyoruz. Sen de bayrağını as, fotoğrafını çek #BuVatanBizimdir etiketi ile sosyal mecralardan paylaş. İzmir’de dalgalanan sancağımızın rüzgarını Kandil’i kuşatan Alplerimize, Afrin’e, Türkmeneli’ne, Üsküp’e ve Turan’a bir dua gibi gönder" dedi.

İzmir’in bu çağrıyı sahipsiz bırakmayacağını kaydeden Karataş, "İzmirli hemşehrilerimiz duyarlıdır, vatanseverdir ve ilgilidir. Çağrımız kısa sürede asılan bayraklarla karşılık bulacaktır. Balkon bayraklarını İzmir İl Başkanlığı ve İlçe teşkilatlarımızdan temin edebilirler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahada vatandaşlarla her daim temasta olduklarını belirten İl Başkanı Necat Karataş, "Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ekipleriyle birlikte her an her yerde yüz yüze iletişim halinde ve Cumhur İttifakı'nı anlatıyor. Parti teşkilatımız, günümüzün olmazsa olmazı sosyal medyayı da son derece etkin kullanıyor. Gençlerimize, vatanseverlere ve milletseverlere sosyal medya kanalından da ulaşıyor, etkin bir şekilde iletişim kuruyoruz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!