MHP'den imza kampanyası

Güncelleme Tarihi:

MHPden imza kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 17:35

MHP'den imza kampanyası

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - MHP Korkuteli ilçe başkanlığı tarafından çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçları için idam cezası getirilmesi amacıyla imza kampanyası başlattı.

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Uçar, parti yöneticileri ve üyeler çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçları için imza kampanyası başlattı. Korkuteli pazar yeri girişindeki kampanyayla ilgili konuşan Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Uçar, "Çocuk tecavüzcülerine, hainlere ve teröristlere idam gelsin istiyoruz. Bu nedenle imza kampanyası başlattık. Bu asil ırka ve bu yüce dine bu coğrafyada tarifi olmayan bir durum ile karşı karşıyayız. Ülkemizde herkes güven içinde yaşamayı hak ediyor. Artık bu iğrençliklerin son bulmasını istiyoruz" dedi.

Uçar, "İdam istek ve taleplerin yer aldığı imzaları meclise göndereceğiz. Bunları yapanlar vatandaşlığı hak etmiyor, hastanede beslenmeyi hak etmiyor. Birileri içeride ceza verecek diye beklememeliyiz. Devlet bu cezayı yasayla vermeli. Uzmanlar bunu yapanların hastalığını da artık kabul etmediklerine şahit oluyoruz. Bunların yaşama haklarının da olduğuna inanmıyoruz. Ne vatandaş olarak kabul edebiliriz, ne hasta olduklarını kabullenebiliriz. Bunları yapanların tek yeri var o da idamdır" diye konuştu.

İmza kampanyası yoğun ilgi gördü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!