MHP'den ATSO ve ATB'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPden ATSO ve ATBye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 12:12

MHP'den ATSO ve ATB'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, Antalya Ticaret Odası (ATSO) ve Antalya Ticaret Borası'nı (ATB) ziyaret etti.

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, seçim çalışmaları kapsamında ATSO Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kent ekonomisinin ele alındığı ziyarette Abdurrahman Başkan, projeleri ve partisinin seçim bildirgesi hakkında bilgi verdi. MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve bir grup partinin de yer aldığı heyet daha sonra Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı'yı ziyaret etti. Antalya'daki turizm faaliyetleri ve turizm rakamları hakkında bilgi alan MHP heyeti, turizm konusundaki vaatlerini anlattı.

ATB Başkanı Ali Çandır'ı da ziyaret eden Abdurrahman Başkan ve beraberindekiler, tarım, ekonomi ve turizm konularında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette ekonomi alanındaki projeler de değerlendirildi.

MHP heyeti son olarak Antalya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin'i ziyaret etti. MHP heyeti ziyaretleri kapsamında çarşamba pazarında verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!