MHP'de teşkilata moral

Güncelleme Tarihi:

MHPde teşkilata moral
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 11:57

MHP'de teşkilata moral

Haberin Devamı

İZMİR'de teşkilatı gezen MHP'li yöneticiler, 2019 yılında yapılacak seçimler öncesi mahalle temsilcilerinden çok çalışmalarını istedi.

İzmir'de Seferihisar, Bornova ve Konak'taki mahalle temsilcileri ile buluşan MHP'li yöneticiler, bu kez Aliağa'ya gitti. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticilerinden oluşan heyet, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kadın kolları, Ülkü Ocakları üyeleri ve mahalle temsilcileri ile görüştü. Aliağa Belediye Başkanı Acar, 2019 yerel seçimlerinde yeniden seçileceğinden kuşku duymadığını belirterek, şunları söyledi:

"Ülkemiz bir yangın yerine dönmüş. Bu durum da önceliğimiz yangını söndürmek mi yoksa yangını çıkartandan hesap sormak mı olmalıdır? Türkiye'nin bu zor şartlar karşısında bizler devletimizin bekası noktasında milli birlik içinde olmamız ve silahlı kuvvetlerimize destek olmamız gerekir bizlere de bu yakışır. 2019 yerel seçimlerinde Aliağa'da yeniden seçileceğimizden kuşkumuz yok. Sizlerden isteğim belediye meclis üyelerini çoğaltıp elimizi güçlendirmeniz."

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendirerek, "Artık önümüze bakmalıyız ve bu ateş çemberinden çıkmalıyız, bu sebeple 'Türk devletinin Türk milletinin yanındayım' diyen her anlayışın milli birlik ve beraberliğe, silahlı kuvvetlerimize desteğe katkı sağlaması milli mutabakat içerisinde olması zarureti vardır, bunun tersi Türk ve Türkiye düşmanlığından başkaca bir şey değildir" dedi. Karataş, 9, 10 ve 11 Şubat'ta Antalya'da yapılacak il başkanları toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 yılında yapılacak mahalli idareler, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili önemli talimatları olacağını söyledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!