MHP'de bazı teşkilatların kapatılması

Güncelleme Tarihi:

MHPde bazı teşkilatların kapatılması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 15:56

- MHP Çorum İl Başkanlığına Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanlığına da Ertuğrul Onan getirildi

Haberin Devamı

ÇORUM (AA) - MHP Çorum İl Başkanlığına Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanlığına da Ertuğrul Onan'ın getirildiği bildirildi.

MHP'de Çorum'un da aralarında bulunduğu bazı il ve merkez ilçe teşkilatının partinin başkanlık divanı tarafından kapatılmasının ardından yeni atamalar yapılıyor. Bu kapsamda MHP Genel Merkezi tarafından Çorum İl Başkanlığına Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanlığına da Ertuğrul Onan getirildi.

Aras, parti il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bunalım ve buhranların olduğu dönemlerde dava adamlarına daha çok görev düştüğünü belirterek, parti teşkilatında daha önce de zor dönemlerde görev yaptığını, bu sıkıntılı günlerde MHP İl Başkanlığını aldığını söyledi.

MHP'nin Türkiye'nin istikrarı için önemli bir misyonu bulunduğunu vurgulayan Aras, AK Parti iktidarının politikalarını eleştirdi.

Haberin Devamı

MHP'de parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum, Elazığ merkez, Bayburt merkez, Gümüşhane merkez ilçe teşkilatları MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!