MHP'de bazı teşkilatların kapatılması

Güncelleme Tarihi:

MHPde bazı teşkilatların kapatılması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 18:18

- MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek ile yönetim kurulu üyeleri, Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün görevden alınmasına tepki amacıyla görevlerinden istifa etti

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek ile yönetim kurulu üyelerinin, partide bazı teşkilatların kapatılmasına tepki amacıyla görevlerinden istifa ettikleri bildirildi.

Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, 70 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleriyle, yaklaşık bir yıldır bulundukları görevlerinden istifa ettiklerini belirtti.

MHP Genel Merkezi tarafından Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün görevden alınması nedeniyle tepkili olduklarını ve istifa kararı aldıklarını vurgulayan Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu karar makam ve mevki önceliği olmayan, kişisel ikbal beklentisi bulunmayan, bencil ve şahsi düşünceden uzak ancak sorumluluk sahibi yürekli insanların verebileceği karardır. Büyük bir gururla görev yaptığımız MHP İl Kadın Kolları görevimden istifa ediyorum. Davam ve mücadelemden vazgeçmem asla söz konusu değildir. Ben yine bu davanın içinde olacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!