MHP'de bazı teşkilatların kapatılması

Güncelleme Tarihi:

MHPde bazı teşkilatların kapatılması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 22:51

- MHP Kırklareli İl Başkanı Yamaner: -"Kapattıklarını düşündükleri teşkilatlarımız değil, ülkücülerin gönül kapılarıdır. Unutulmamalıdır ki şahsi ikbal beklentileri, makam ve koltuk kaygıları, Türk milliyetçiliği davasından üstün değildir"

Haberin Devamı

KIRKLARELİ (AA) - MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner, il teşkilatının partisinin Başkanlık Divanınca kapatılmasına ilişkin, "Kapattıklarını düşündükleri teşkilatlarımız değil, ülkücülerin gönül kapılarıdır. Unutulmamalıdır ki şahsi ikbal beklentileri, makam ve koltuk kaygıları, Türk milliyetçiliği davasından üstün değildir" dedi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda partililerle bir araya gelen Yamaner, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin mensubu olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Genel merkez tarafından teşkilatının kapatılarak görevden alındığını belirten Yamaner, her zaman partisinin başarılı olması için çalıştığını kaydetti.

Ülkücü hareketin her kademesinde görev yaptığını ifade eden Yamaner, "Kapattıklarını düşündükleri teşkilatlarımız değil, ülkücülerin gönül kapılarıdır. Unutulmamalıdır ki şahsi ikbal beklentileri, makam ve koltuk kaygıları, Türk milliyetçiliği davasından üstün değildir. Bizler bu hukuksuzluğa boyun eğmeyecek, ülkücü iradenin tasfiyesine izin vermeyeceğiz. Biz sevgi anlayışını, tüm vatandaşlarımız arasında ve ülkücü camiada inşa edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yamaner, kendilerinin de arasında bulunduğu bazı il teşkilatlarının 22 Şubat'ta kapatıldığını anımsatarak, bozkurtların ocağına bedeli ne olursa olsun sahip çıkacağını aktardı.

Hiçbir zaman ocaklarını terk etmeyeceklerini anlatan Yamaner, şunları kaydetti:

"Görevden alınmam, davama olan aşktan, sevdadan bir nebze olsun eksiltmemiştir. Ben bu düşünce ve fikirlerle AKP’de, CHP'de de beş para etmem. Ben bu fikir ve düşüncelerle MHP’de çok para ederim. Ocağımızı terk etmiyoruz, sonuna kadar sahip çıkacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!