MHP'de bazı teşkilatların kapatılması

Güncelleme Tarihi:

MHPde bazı teşkilatların kapatılması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 16:57

- MHP Samsun İl Başkanlığına atanan Tekin:- "Hiçbir ülküdaşımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir mantığıyla hareket ederek Samsun'un ve camiamızın kanaat önderlerinin fikirlerini alarak, yeni baştan ülkücü hareketi teşkilatlandırmaya gayret edeceğiz"

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - MHP Genel Merkezince Samsun İl Başkanlığına atanan Taner Tekin, "Hiçbir ülküdaşımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir mantığıyla hareket ederek Samsun'un ve camiamızın kanaat önderlerinin fikirlerini alarak, yeni baştan ülkücü hareketi teşkilatlandırmaya gayret edeceğiz" dedi.

Tekin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, il teşkilatının partisinin Başkanlık Divanınca kapatılması sonrası görevlendirildiğini belirtti.

Bu göreve kendisini layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm genel merkez yöneticilerine teşekkür eden Tekin, söz konusu süreçle ilgili genel merkezin kamuoyunu ve MHP camiasını bilgilendirdiğini anlattı.

Çocuk yaşlardan bu yana teşkilatın içinde yer aldığını vurgulayan Tekin, "Yetiştiğimiz ülkü ocaklarında öğrendiğimiz terbiye gereği 'görev alınmaz, görev verilir' mantığıyla genel başkanımız ve genel merkezimizin takdiriyle üzerimize yüklenen bu sorumluluktan zerrece kaçmayı düşünmedik" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bugünden itibaren oluşturacakları yeni yönetim ile önceliklerinin camianın birlik ve beraberliğini sağlamak olduğunu belirten Tekin, "Hiçbir ülküdaşımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir mantığıyla hareket ederek Samsun'un ve camiamızın kanaat önderlerinin fikirlerini alarak, yeni baştan ülkücü hareketi teşkilatlandırmaya gayret edeceğiz. Üzerinde büyük zorluk olan bu görev, tabi ki bizleri onurlandırmış, şereflendirmiş ve gururlandırmıştır ama bir o kadar da sorumluluk yükünü omuzlarımıza yüklemiş ve bizleri zor günlerin beklediğini göstermiştir" diye konuştu.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Tekin, "Biz, ülkesi ve vatanı uğruna her türlü tehlikeyi göze alan ülkücü kadrolardan yetişmiş nesilleriz. Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen bir liderin neferleriyiz. Bu anlayışla yine hem Samsun'umuz için hem de ülkemiz için en iyi politikaları geliştirip ekibimizle güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Tekin, bugüne kadar Samsun'da MHP'ye hizmet eden herkese teşekkürlerini iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!