MHP Muğla'da kadın aday yok

Güncelleme Tarihi:

MHP Muğlada kadın aday yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 12:38

MHP Muğla'da kadın aday yok

Haberin Devamı

MUĞLA'da, 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) milletvekili adayları açıklandı. Mevcut milletvekili Mehmet Erdoğan'ın ilk sırada yer aldığı 7 kişilik listede kadın adayının olmaması dikkat çekti.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi öncesinde, MHP'nin milletvekili adayları listesi yayınlandı. Muğla'daki 7 kişilik listenin ilk sırasında 2 dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Erdoğan ilk sırada yer aldı. Listeki diğer adaylar Hacı Çelik (doktor), Salih Soykan (avukat), Hüseyin Kaan Kürşat Gönül (danışman), Ertuğrul Avcı (madenci), Serkan Şafak (işadamı) ve Temel Irmak (gazeteci) oldu.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, "17 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu. İçlerinde sadece bir kadın vardı. Seçime çok az bir zaman kaldı. Ülkemizin refahı için küskünlükleri bir kenara bırakmalıyız. Listeye giren adaylarımıza başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!