MHP Muğla milletvekili Erdoğan'ın TÜRSAB'ı ziyareti

Güncelleme Tarihi:

MHP Muğla milletvekili Erdoğanın TÜRSABı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 15:07

- MHP Muğla milletvekili Erdoğan:- "(Turizm) Eğer bu sektörü ayakta tutamazsak, bir ömür boyu turizme yatırım yapmış insanlarımızı işsiz olarak karşımızda görürüz"

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulunu ziyaret etti.

Ziyaretini, İlçe Başkanı Cengiz Çay ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren Erdoğan, turizm sezonu hareketliliğinin başladığı günlerde, turizmdeki sorunlara çözüm üretilmesi gerektiğin belirtti.

Ankara'da yaşanılan terör saldırısına dikkati çeken Erdoğan, "Bunların bir daha tekrarı olmaması için milletçe üzerimize düşeni yapmamız lazım. Bütün bunlara rağmen hayat devam ediyor. Biz, tarihimizden ve kültürümüzden gelen inanç gereği, helal lokmayla karnımızı doyurmak istiyoruz. Turizm sektöründe çalışan çok fazla insanımız var. Dolayısıyla bir şekilde turizm sektörü Muğla'da herkesi ilgilendiriyor" dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan, hükümetin açıkladığı turizmcilere destek paketini incelediklerini ve pakete itirazları olduğunu da söyledi. Açıklanan pakette çok fazla eksik bulunduğunu savunan Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu pakette sadece büyük turizmcileri, firmaları kapsayan destekler var. Muğla bölgesinde küçük butik tarzı işletmeler var. Muğla'nın küçük işletmeleri destekleyen yardıma ihtiyacı var. Bizler küçük işletmelere de gerekli yardımların yapılmasını istiyoruz. Devlet nasıl 3 milyon Suriyeliye bakıyorsa, bu sektörden geçinen insanlara yardım edecek gücü vardır. Eğer bu sektörü ayakta tutamazsak, bir ömür boyu turizme yatırım yapmış insanlarımızı işsiz olarak karşımızda görürüz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!