MHP Merkez İlçe’de Erkan Yıldırım yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

MHP Merkez İlçe’de Erkan Yıldırım yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 16:17

MHP Merkez İlçe’de Erkan Yıldırım yeniden başkan

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da, MHP Merkez İlçe Kongresi’nde Erkan Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Yalova Merkez İlçe Kongresi, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını ise MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal yaptı.

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, yaptığı konuşmada, “MHP kongre sürecinde son Merkez İlçemiz kalmıştı. Onun da bugün kongresini gerçekleştiriyoruz. İl kongresini de Haziran ayında yapacağız. Kongrelerimiz önemlidir bizim için. Türkiye önemli bir süreçten geçmekte. Bu süreçte MHP inisiyatif almak zorundaydı. Bizim için her şey söyleniyor. Ülkücü hareket kimsenin değirmenine su taşımadı, taşımaz da. Bugün yapılan başkanlık sistemi değil. Bu cumhurbaşkanlığı sistemi. Bu Alpaslan Türkeş’in 9 ışığında var olan bir şey. Vatan millet Türkiye’nin bekası için evet diyoruz. Ülkücüler Türk milletinin teminatıdır” dedi.

Kendisiyle ilgili söylentiler de çıktığını belirten Topçular, “Dışarıda konuşuyorlarmış benim için 'hayır' verecek diye. Türk milliyetçilerin lideri çıkmış 'evet' diyor. Bizim de teşkilatları olarak, ülkücü liderine inanmaz mı? Teşkilat mensubu olup da liderine inanmayan olur mu? Biz de bu hareketin mensupları olarak sonuna kadar liderimizin yanındayız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Ankara Milletvekili Haberal da “Vakit ülkenin geleceğine sahip çıkma ve bu doğrultuda söz söyleme günüdür. MHP lideriyle beraber bunu yapmıştır ve Türkiye’nin geleceğine söz söylemiştir. Türk tarihinin şeref nişanesinin Türk milliyetçilerine ait olduğunu hiç kimse saklayamaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarları Türk milliyetçileridir. Türkiye’yi kuran ve kurtaran ruh Türk milliyetçilerinin ruhudur. Bugün de olan bu ruhtur. Türk milliyetçiliği hem ülke kurmuş hem ülke kurdurmuştur. Bu yüzden kurtarıcı ve kurucu bir vizyonu olan Türk milliyetçileri üzerine düşen görevi yapıyor. Gelecek Türkiye Cumhuriyeti’nindir. Gelecek MHP’nin omuzlarında yükselecektir.” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından kongreye yapıldı. Kongrede tek aday olan Erkan Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!