MHP lideri Devlet Bahçeli ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

MHP lideri Devlet Bahçeli ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 01:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu. Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bahçeli'nin bugün taburcu olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

KALP KAPAKÇIĞINA MÜDAHALE

Kocaeli Çayırova'daki Anadolu Sağlık Merkezi'nde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki bir heyet tarafından gerçekleştirilen ameliyatta Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edildiği öğrenildi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ OLUP, İSTİRAHAT HALİNDEDİR"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Semih Yalçın açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir" ifadelerini kullandı.

MHP İL BAŞKANI ÜNLÜ: GENEL BAŞKANIMIZ YARIN (PAZAR) TABURCU OLACAK

Haberin Devamı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Devlet Bahçeli'nin ameliyatı ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü, Bahçeli'nin yarın (pazar günü) taburcu olacağını söyleyerek; " Türk dünyasının lideri sayın genel başkanımız, önceden planlanmış kontrol gereği, sabah kontrollü anjiyo olmuştur. Sağlık durumu gayet yerindedir. Şu an istirahat etmektedir. Tüm ülkücü camianın gönlü rahat olsun, sıkıntıya mahal yoktur. Muhtemelen sabah 10.30 gibi sayın genel başkanımız taburcu olup Ankara'ya hareket edecektir. Planlanmış bir kontroldür. Dediğim gibi, bilinci açık, dinlenmektedir" diye konuştu.

Haberin Devamı

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Anadolu Sağlık Merkezi'nden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 'MHP basın bürosundan yapılan açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önceden planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup, kendisi şu anda istirahat etmektedir' ifadelerine yer verildi.

BAHÇELİ BUGÜN İSTİRAHAT EDECEK

Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmek için hastaneye gelen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "Sayın genel başkanımız bildiğiniz gibi kontrollü bir anjiyodan geçti. Sağlık durumu gayet iyi. Bugün de hastanede istirahatine devam edecek. Herkese çok selamları var. Sağlık durumu da gayet iyi, hiçbir sıkıntımız yok. Yarın da doktorlar tekrardan bakacaklar. Biliyorsunuz bu durumlarda en önemli şey doktorların ne söyleyeceği" dedi.

Haberin Devamı

YALNIZ BIRAKMADILAR  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi gördüğü hastane sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin ve Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile partililer ziyaret için hastaneye geldi. 
Hastane yetkilileriyle görüşen MHP’liler, Bahçeli’nin yattığı servise alınmayınca sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!