MHP’li Vekil Adayı İlhan’dan Teşekkür Ve Sağduyu Çağrısı

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Vekil Adayı İlhan’dan Teşekkür Ve Sağduyu Çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 23:10

MHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSA İLHAN

Demokrasinin kalesi Aydın’da 1 kasım seçimlerine saatler kala milletvekili adayları son turlarını attı, sözün gerçek sahibi vatandaşın kararını beklemeye başladı. Aydın’da 26. Dönem milletvekili adaylarından ve yaptığı farklı propaganda ile dikkat çeken MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan seçim süreci boyunca kendisi ile birlikte olan herkese teşekkür etti.
Demokrasinin insan yaşamında vazgeçilmez bir nimet olduğunu ve görüş ve düşünceleri farklı olsa da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Milli Birliği’ne ülkenin dini ve milli değerlerine sahip çıkan herkese saygı duyduklarını ifade eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, “Pazar günü 26. Dönem milletvekilliği seçimleri için vatandaşımız sandık başına gidecek. Halkımızın görüşüne sonsuz saygımız var. Bir milletvekili adayı olarak seçim sürecinde birlik ve beraberlikten, dini ve milli değerlerimizden, Cumhuriyetimizin temel değerlerinden hiç taviz vermedim. Kimseyi bilerek kırmadım ve üslubumu da dikkat ettim. Demokrasiye yakışır bir seçim propagandası yürütmeye gayret ettim” diyerek hemşerilerine ve parti teşkilatlarına teşekkür etti.
“KIRICI OLMAYIN DEMOKRASİYE İNANIN”
Açıklamasında vatandaşlara da seslenen MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, seçimlerin sadece bir demokrasi şöleni olarak görülmesi gerektiğini ifade ederek “Sandığa saatler kala herkesi yeniden sağ duyulu olmaya çağırıyorum. Özellikle köy ve kentlerimizde insanlarımız demokrasi çizgisini aşan siyasi tartışmalarda birbirlerini kırabiliyor. Pazartesi günü seçim geride kalacak. Bu nedenle gerek vatandaşlarımız gerekse siyasetçileriz yarın birbirlerinin yüzüne bakamayacak üslubu kullanmasın. Topla tüfekle yıkılmayan bu ülkeyi Milli Birlik ve beraberliğimizi yok ederek yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!