MHP Kırıkkale il Başkanlığı'nda Baloğlu güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

MHP Kırıkkale il Başkanlığında Baloğlu güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 10:08

MHP Kırıkkale il Başkanlığı'nda Baloğlu güven tazeledi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- MHP Kırıkkale İl Başkanlığı olağan kongresinde mevcut başkan Erdal Baloğlu 550 delegeden 410'unun oyunu alarak güven tazeledi. Baloğlu yaptığı konuşmada, ilk seçildiği günden itibaren yaptıkları çalışmalarını aynı tempoda sürdüreceklerini söyledi. Partililerden destek isteyen Baloğlu “MHP'den göğsümüzü gererek bahsetmeliyiz, sesimizi daha gür çıkartmalıyız" dedi 
Bahşılı Beyaz Saray Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongreye partinin tüm organlarından yoğun katılım oldu. Partililerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, 25. dönem milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, MYK üyesi Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk ve çok sayıda partili katıldı. Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ise henüz bu görevi yeni devraldığını belirterek, MHP'de görev yapmanın kendisi için bir onur ve gurur meselesi olduğunu söyledi. MHP'nin bu ülkenin harcı ve kolonu olduğunu belirten Abalı, bir kişinin değil, tüm ülkücülerin partisi olduğunu söyledi.
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise açıklamasında, "MHP'nin sosyal alanda çalıştığını göstermek için faaliyetlerde bulunduk, seminerler düzenlendi. Yerelde ve genelde desteğinizi almaya geldim, koluma girin hep beraber bu ülke için elimizi taşın altına koyalım. Zaman zaman sosyal medyada davetlerde bulunuyoruz. Davetlerimize katılın ve bize fikir ortağı olun. Sizlerin desteğiyle belediye gönderine 3 hilal bayrağını çekmek, Meclise daha çok vekil göndermek için çalışacağım" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!