MHP Kaş'ta yeni yönetim göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

MHP Kaşta yeni yönetim göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 12:32

MHP Kaş'ta yeni yönetim göreve başladı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - MHP Kaş ilçe yönetiminin genel merkez tarafından feshedilmesinin ardından ilçe başkanlığına Cemil Kolak getirildi.

MHP Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz ve ilçe yönetimi 17 Ağustos'ta MHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevden alındı. MHP'de Yılmaz'dan boşalan göreve Cemil Kolak ve yönetimi getirildi. MHP Kaş İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulunun ilk toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Çırpan, il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Arıtekin, Veli Erdoğan ve partililer katıldı.

MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, "Yeni MHP yönetimi olarak parlak yarınlara bir ve beraber olarak ulaşacağız. Doğru insanlarla doğru yerde, doğru hedeflere ulaşmak için yola çıktık. Dürüstlüğün, milli vakarın, milli varlığın savunması derdindeyiz. Varımız yoğumuz Türkiye ve Türk milleti sevdasıdır. İşimiz gücümüz, Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yüceltmektir. MHP Kaş İlçe Teşkilatı olarak, MHP'yi Kaş'ta, Antalya'da ve Türkiye'de iktidara taşımak, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi başbakan yapmak için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde hak bildiğimiz yolda yürüyeceğiz" dedi.

Cemil Kolak Başkanlığı'ndaki MHP Kaş Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Abdurahman Konu, Adem Konu, Alican Pekdağlı, Bekir Baynurlar, Hasan Altunbüker, Hüseyin Aydın, Hüseyin Aydınlı, Mehmet Abukan, İbrahim Manavgatlı, Metin Dengiz, Rıza Tarlabaz, Salih Eriş, Savaş Ertunç, Süleyman Bekik, Şaban Korkmaz, Ümit Dağ, Yaşar Pehlivan, Yusuf Çoban ve Musa Duman'dan oluştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!