MHP Kaş'ta Kolak seçildi

Güncelleme Tarihi:

MHP Kaşta Kolak seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 12:15

MHP Kaş'ta Kolak seçildi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - MHP Kaş ilçe başkanlığının olağan kongresi sonucunda geçen yıl göreve atanan Cemil Kolak başkan seçildi.

MHP Kaş ilçe kongresi Çerçiler Fevzi Gürsoy Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Kaş Belediye Başkanı Ak Partili Halil Kocaer, MHP eski Antalya milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, MHP Finike İlçe Başkanı Ali Arıcı, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, esnaf odası başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, "MHP 48 yıllık geçmişi olan, ruhunu Atatürk'ün mücadelesinden alan bir siyasi partidir. Ülkücüler, mücadelesine kıyamete kadar devam edecektir. MHP, ulusunun ve Türkiye'nin sigortasıdır. 16 Nisan'da bir tercih yapılacak. Bizim her tercihe saygımız var. MHP olarak bizim kararımız evet" dedi.

Geçen yıl ağustos ayında ilçe yönetiminin genel merkez tarafından feshedilmesinin ardından göreve getirilen Cemil Kolak tek aday olarak katıldığı kongrede 86 delegenin tamamının oyunu alarak başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Ramazan Doğan, Ali Konu, Hüseyin Açıkgöz, Ramazan Koçyiğit, Serdar Bozkurt, Soner Karaca, Şaban Korkmaz, Hasan Altınbüker, Adem Konu, Tarcan Ardıç, Mehmet Abukan, Abdurahman Konu, İbrahim Manavgatlı, Ali Bahçeci, Hüseyin Aydın, Özgür Keskin, Recep Erdoğan ve Yusuf Çoban seçildi. İl kongresi delegeliklerine Cemil Kolak, Ahmet Aydın, Yalçın Şahin, Adem Konu, Muzaffer Gökçül, Nurgün Erdoğan, Cuma Cengiz, Şaban Korkmaz, Hülya Kolak, Mehmet Emin Kaya, Hasan Altınbüker, Abdurahman Konu, Turcan Ardıç, Hüseyin Açıkgöz ve Savaş Ertunç seçildi.

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, "Sizlerden alacağımız güçle ilk yerel ve genel seçimlerde Kaş'ta MHP'yi iktidar yapmak için çalışacağız. Referandum süreciyle ilgili olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği gibi 'Devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet' diyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!