MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı'na yeni görevlendirme

Güncelleme Tarihi:

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatına yeni görevlendirme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 10:58

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı'na yeni görevlendirme

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- MHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nda başkanlığa eski Gölbaşı Belediye Spor ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Pehlivan atandı. Pehlivan, 3 yıl önce Bahçeli'ye 80 numaralı forma hediye etmişti.

MHP'nin Ankara Teşkilatı'ndan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin'in katılımı ile MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programda, yeni başkan Ersin Pehlivan'a görevi tebliğ edildi. Teşkilatlardan sorumlu MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Fevzi Ergin yaptığı konuşmada, "Siyasi partilerde zaman zaman göreve getirilenler olduğu gibi, görevden alınanlarda olur. Bunun çeşitli nedenleri olur, şartları olur. Gölbaşı'nda da bir değişim hasıl olmuştur. Gölbaşı ilçe teşkilatımız, genel merkezimiz tarafından fesih edilmiş, yürütülen çalışma neticesinde Gölbaşımızda daha önce ülkü ocaklarında yetişmiş, başkanlık yapmış Ersin Pehlivan, sayın genel başkanımızın takdiri ve talimatları ile Ankara il başkanımızın da talepleri üzerine Gölbaşı ilçe teşkilatımıza ilçe başkanı olarak atanmıştır. Kendisi ile birlikte atanan yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Başkanlık görevine atanan Ersin Pehlivan da kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür ederek, “İnşallah yerel de ve genel de teşkilatımızın iktidar olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Atanan ilçe başkanı ve yönetim kurulu olağan kongre sürecine kadar görevlerine devam edecek. 4 ay içerisinde MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın kongreye gideceği öğrenildi.

BAHÇELİ'YE 80 NUMARALI FORMA HEDİYE ETMİŞTİ

Ersin Pehlivan'ın 30 Nisan 2013'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaretinde, üzerinde isminin yazdığı ve memleketi Osmaniye'nin plakası olan 80 numaralı forma hediye etmişti. Hediye edilen formayı alan Devlet Bahçeli, "11 kişilik takımda bana 80 numarayı vermişsiniz" dedi. Gölbaşı Belediye Spor Başkanı Ersin Pehlivan ise Bahçeli'nin bu sözleri üzerine, "Sayın genel başkanım; yeni sistemde artık futbolcular memleketinin plaka numaralarını kullanıyor. Biz de sizin memleketiniz Osmaniye'nin plakasını yazdık" demişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!