MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan:

Güncelleme Tarihi:

MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:12

- "Milletvekilimiz Özdağ, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir ancak partiden istifa etmiş gibi algılanıyor"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın partiden değil, genel başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

Taşdoğan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Özdağ'ın istifası konusunda yetkili kurullarında yapacakları görüşmenin ardından kamuoyuna bilgi vereceklerini belirtti.

Kamuoyunda Özdağ'ın partiden istifa ettiği şeklinde bir algı olduğunu ifade eden Taşdoğan, "Milletvekilimiz Özdağ, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir ancak partiden istifa etmiş gibi algılanıyor. Böyle bir durum yok. Sayın Özdağ halen MHP Gaziantep milletvekilidir" dedi.

Bazı il başkanlıklarının feshedildiğini de anımsatan Taşdoğan, tüzüğe uygun olarak yapılan değişikliklerle yeni yönetim oluşturulacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Olağanüstü kurultay konusunun ise MHP geleneklerinde bulunmadığını belirten Taşdoğan, "Biz zaten kongre kararı aldık ve 9 Ekim 2016'da ilçe kongrelerine başlıyoruz" diye konuştu.

Parti olarak her zaman seçime hazır olduklarını dile getiren Taşdoğan, Gaziantep'in sorunlarıyla ilgili de bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!